MHP Genel Başkanı Bahçeli: (2)

MHP Genel Başkanı Bahçeli: (2)

"Türkiye'nin başı, her 24 Nisan'da olduğu gibi başımızın belası olan 'Ermeni soykırımı safsatası' ile ağrıtılmaya çalışılıyor"

ÇANKIRI (AA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye'nin başı, her 24 Nisan'da olduğu gibi başımızın belası olan 'Ermeni soykırımı safsatası' ile ağrıtılmaya çalışılıyor" dedi.

Bahçeli, Türkiye'nin birçok sorunu bulunduğunu ve bölünmenin eşiğinde olduğunu iddia etti. 

"Türkiye'nin başı her 24 Nisan'da olduğu gibi başımızın belası olan 'Ermeni soykırımı safsatası' ile ağrıtılmaya çalışılıyor. Türkiye'de ilk defa bir başbakan Ermeniler ile ilgili taziye mektubu gönderiyor. Böyle bir rezalet olabilir mi?" diyen Bahçeli, "Türkiye bu hallere doğru götürülüyor. Onun için hangi partiden olursak olalım sabırlı olmalıyız, sağduyu sahibi olmalıyız. Yanlışları bile bile kabullenmek mecburiyetinde olmamalıyız" ifadelerine yer verdi.

Başbakana seslenen Bahçeli, "Hiç kimse bir şey bilmiyorsa, yakın bir tarihte 36'ya yakın diplomatımızı Asala denilen Ermeni canileri şehit etmiştir. Bunu da mı bilmiyorsun Sayın Başbakan? Onun için ülkemizi daha felaketli bir ortama sürüklememek gerekmektedir. Bunu da dikkate alarak, önce cumhurbaşkanlığı seçimini, 7 Haziran 2015'te de 25. dönem milletvekilliği seçimlerini gerçekleştirmek durumunda olmalıyız" diye konuştu. 

Bahçeli, Bayramören Belediyesini de ziyaret ederek kentten ayrıldı.

(Bitti)

Kaynak:Haber Kaynağı