MHP Genel Başkan Yardımcısı Topçu:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Topçu:

"Millet’ kavramının bu kadar ayaklar altına alındığı başka bir iktidar olmamıştı"

ANKARA (AA) - MHP Genel Başkan Yardımcısı Zühal Topçu, "Millet' kavramının bu kadar ayaklar altına alındığı başka bir iktidar olmamıştı" dedi.

Topçu, partisinin Konak Güldeste salonunda düzenlenen Polatlı İlçe Başkanlığı 11. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada, hükümetin hoşuna gitmeyen bir şey olduğunda hemen "darbe yapıyorlar, bunlar vatan haini, bunlar din düşmanı, bunlar paralel" bahanesine sığındığını iddia etti.

Bu milletin gerçekten dinine ve vatanına sahip çıkan bir millet olduğunu vurgulayan Topçu, "Bu millet aynı zamanda Misak-ı Milli sınırları ile çizilmiş bu toprakların her bir karışına sahip çıkan bir millettir. Bu millet işte 2015 yılında teveccühünü Milliyetçi Hareket Partisiyle gösterdiğinde, gerçekten bu milleti seven, bu milletle beraber hareket eden, gerçekten milletin adamıyla iktidara yürüyecektir. Onu da buradan biz söz veriyoruz. Yolumuz, bahtımız, alnımız açık olsun. Yürü Polatlı Allah yolunu açık etsin" dedi.

Millet kavramının bu kadar ayaklar altına alındığı başka bir iktidar olmadığını öne süren Topçu, "Yeri geldiği zaman, kendi çıkarlarına uygun olduğunda 'millet iradesi' kavramını, 'millet' kavramını, ‘milletin adamı’ kavramını pervasızca kullanırken ama bir başka partiye geldiğinde ya çaldılar, ya çırptılar, ya şer odağı oluşturdular şeklinde hemen mazeretleri hazır" diye konuştu.  

Tek listenin katıldığı kongrede Gürsel Bilgiç oyların tamamını alarak yeniden başkan seçildi.

 Kongreye MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri de katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı