Mhp Genel Başkan Yardımcısı Demirel:

Mhp Genel Başkan Yardımcısı Demirel:

Biz bölenlerden değiliz, biz toplayanlardanız. Biz çıkaranlardan değiliz, biz çarpıp çoğalanlardanız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel, "Biz bölenlerden değiliz, biz toplayanlardanız. Biz çıkaranlardan değiliz, biz çarpıp çoğalanlardanız" dedi.

Demirel, partisinin Eskişehir Odunpazarı ilçe belediye başkan adayı Emine Edizgil için bir düğün salonunda gerçekleştirilen tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Türk milliyetçilerinin, söyleyecek çok sözü olduğunu belirtti.

Partililere, vatandaşlara anlatılacak çok şeyler olduğunu ifade eden Demirel, şöyle konuştu:

"Anlatacağınız çok şey var ama biz hep doğruları anlatalım, hiç yalan söylemeyelim. Biz her zaman ki gibi, yine devletle milletle el ele bu Eskişehirli'ye, doğruları söyleyelim. Birlikte, beraber olduğumuzu ifade edelim. Biz bölenlerden değiliz, biz toplayanlardanız. Biz çıkaranlardan değiliz, biz çarpıp çoğalanlardanız. Bunu anlatın, bunları hatırlatınız. Çocukların istikbali, eğitimi, sağlığı, geleceği, kendimiz, bugünümüz, yarınımız için herkese gidiniz, anlatınız. Bu ülkede neler olduğunu, kimlerin ihya olduğunu, kimlerin yokluklara düştüğünü, kimler saltanat sürerken milletin niye yoksulluk çektiğini, iftirayı, yalanı, dolanı hepsini anlatınız ama Allah, hak için anlatınız. Doğruyu anlatınız. Onlara gittiğinizde, güveneceğiniz tertemiz adaylarınızı anlatınız. Bizim hiçbir ayıplı insanımız yok. Bizde kabahati olan, bunu öder."

MHP İl Başkanı Ayhan Sezer ise 30 Mart 2014'te yapılacak yerel seçimler öncesi partisinin, ilçelerde ve merkezdeki adaylarının yüzde 95'ini belirlediğini kaydetti.

Emine Edizgil de MHP'den Odunpazarı ilçesine belediye başkan adayı gösterilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Etkinliğe, MHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kadir Çalışıcı, ilçe başkan adayları, sivil toplum örgütü ve sendika başkanları ile partililer katıldı.

Muhabir: Oktay Özden
Yayınlayan: Mürsel Çetin

Kaynak:Haber Kaynağı