Metin Şahin, WTF yönetiminde

Metin Şahin, WTF yönetiminde

- Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Şahin, WTF Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi


ANKARA (AA) - Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, yeniden Dünya Tekvando Federasyonu (WTF) yönetimine girmeyi başardı.

Güney Kore'nin Muju kentinde gerçekleştirilen 28. WTF Genel Kurulu'nda yeni dönem başkan ve kurul üyeleri seçimi yapıldı.

Güney Koreli Chungwon Choue yeniden başkanlığa, Metin Şahin de 12 kişilik yönetim kurulu üyeliğine seçildi. WTF yönetimine Avrupa Kıtası adına en çok oyu alan üye olarak girmeyi başaran Şahin, üst üste beşinci kez seçilme başarısı gösterdi.

Genel kurulda ayrıca, Türkiye Tekvando Federasyonu Dış İlişkiler Sorumlusu Ali Sağırkaya da 3. kez WTF Denetçisi olmayı başardı.

Metin Şahin, yaptığı açıklamada, yeniden büyük bir başarıya imza atmanın gururunu yaşadıklarını belirtti.

Türkiye'yi her alanda en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını anlatan Şahin, şu ifadeleri kullandı:

"Üst üste 5. kez tekvandonun en üst yönetimine seçildim. Bu, büyük bir onur ve gurur. Bu sonuç, sportif başarının yanında ülkemizi yönetim anlamında da başarıyla temsil etmemizin bir nevi göstergesidir. Bu başarıyı elde ederken Avrupa Kıtası'ndan en çok oyu almak da çok memnun edici bir olay. Ülkemizi bundan önce olduğu gibi bundan sonra da vizyonumuza uygun bir şekilde her anlamda en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle, yeniden WTF Başkanı seçilen Chungwon Choue'yu ve yönetim kurulu üyelerimizi kutlar, sonuçların herkese hayırlı olmasını dilerim."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :