Merve Boluğur'u hüngür hüngür ağlatın be Murat!

Merve Boluğur'u hüngür hüngür ağlatın be Murat!

Merve Boluğur’a özel olarak yazdığı şarkıyı ilk kez seslendiren Murat Dalkılıç, Harbiye’de duygusal anlar yaşattı. Boluğur ise bu özel şarkı sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.

Organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği Turkcell Yıldızlı Geceler, 16 Ağustos akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde Türk Pop Müziği'nin zirvedeki ismi Murat Dalkılıç’ı ağırladı. Dalkılıç kariyerinin ilk Harbiye konserini yeni yapım şirketi ile gerçekleştirdi. Konser alanına kendisini bekleyen hayranlarının eşliğinde motoruyla gelen Dalkılıç, sahneye dumanlar arasında çıktı. İlk şarkısının ardından Harbiye’yi hınca hınç dolduran sevenlerine seslenen genç yıldız  “Sizinle ilk kez Harbiye’de buluşuyoruz ve bu bizim en özel konserimiz, bu geceyi unutmak yok” dedi.

KAYAHAN’I ANMADAN GEÇMEDİ: Geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz müziğin usta ismi Kayahan’ı da anmayı ihmal etmeyen Dalkılıç, konserinin ilk bölümünde, efsane ismin dillerden düşmeyen şarkılarını da seslendirdi. Konser boyunca enerjisiyle müzikseverleri coşturan Dalkılıç, konserinin en büyük sürprizine ise ikinci bölümde imza attı. Evlilik hazırlığında olduğu oyuncu sevgilisi Merve Boluğur’a özel olarak yazdığı şarkıyı ilk kez seslendiren Murat Dalkılıç, Harbiye’de duygusal anlar yaşattı. Boluğur ise bu özel  şarkı sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.

İŞTE ÇOK ÖZEL ANLAR

memleket.com.tr