Mersin İdmanyurdu'nda, Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları

Mersin İdmanyurdu'nda, Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları

MERSİN (AA) - Mersin İdmanyurdu, PTT 1. Lig'in 37. haftasında sahasında Şanlıurfaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Teknik direktör Yılmaz Vural yönetiminde, Tevfik Sırrı...

MERSİN (AA) - Mersin İdmanyurdu, PTT 1. Lig'in 37. haftasında sahasında Şanlıurfaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Yılmaz Vural yönetiminde, Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda yapılan antrenman, basına açık gerçekleştirildi.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, iki grup halinde top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Kırmızı-lacivertli futbolcular, çalışmayı tam sahada çift kale maçla tamamladı. 

Yılmaz Vural, AA muhabirine yaptığı açıklamada, play-off'u büyük oranda garantilediklerini belirterek, "Play-off şansımız yüksek de olsa futbol bu, siz kaybedersiniz, onlar kazanır. O yüzden işimizi şansa veya matematiksel işlemlere bırakamayız. Ligde konumu itibariyle rahat olan iki takımla, iki maçımız var. Bu maçları kazanarak, ligi 5. bitirmeyi amaçlıyoruz" diye konuştu.

Yoğun bir antrenman temposu içinde olduklarını ifade eden Vural, "Asıl hedefimiz play-off'ta ilk oynayacağımız maça iyi hazırlanmak. Kaçıncı sırada bitirirsek bitirelim, rakip kim olursa olsun, bu maçı kazanmalıyız. Bu yüzden iyi hazırlanıyoruz. Play-off'ta başarılı olarak, bu takımı lige çıkarmayı istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

Mersin İdmanyurdu, Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarını, yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak:Haber Kaynağı