Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Çalımbay:

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Çalımbay:

" (Kasımpaşa ile adının anılması) Şu an tek düşüncemiz, bu takımı iyi bir yere getirmek. Onun dışında başka düşüncemiz yok. Ondan sonra zaten mukavelem bitiyor. Daha sonra burası da olur orası da olur"

MERSİN (AA) - Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kasımpaşa'yla adının anılmasına ilişkin, tek düşüncesinin takımını iyi yerlere getirmek olduğunu belirterek, "Onun dışında başka düşüncemiz yok. Ondan sonra zaten mukavelem bitiyor. Daha sonra burası da olur orası da olur" dedi.

Çalımbay, Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, kalan maçları çok iyi değerlendirerek ligi iyi yerde bitirmek istediklerini söyledi.

Bir haftada Balıkesirspor, Fenerbahçe ve Akhisar Belediyespor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Çalımbay, şöyle konuştu:

"Bu 3 maç bizim için çok önemli. Sezon başından beri söylediğimiz gibi bizim bu yıl ki hedefimiz, ligi iyi yerde bitirmek. Kupada da buraya kadar geldik. Kısıtlı ve sakatlarımızın çok olduğu kadroyla buralara kadar geldiğimiz için mutluyuz. Bizi en çok korkutan, buralarda sakatlanma riski. Bu kadro, Türkiye liginin en düşük bütçesiyle kuruldu. Kadromuzun, kalan maçları da iyi şekilde bitireceğini inanıyorum."

Ligde bundan sonra kritik maçlar oynanacağına dikkati çeken Çalımbay, şampiyonluğun belki Mersin'deki Galtasaray ve Fenerbahçe maçları sonucu belli olacağını kaydetti.

Bir gazetecinin, Kasımpaşa ile adının anılmasını hatırlatması üzerine Çalımbay, "O olayı ben konuşmak istemiyorum. O konuyla ilgili bir daha bana bir şey sormayın. Ne bir açıklama yaptım ne bir şey dedim. Şu an tek düşüncemiz, bu takımı iyi bir yere getirmek. Onun dışında başka düşüncemiz yok. Ondan sonra zaten mukavelem bitiyor. Daha sonra burası da olur orası da olur. O olur, bu olur, şartlar konuşulur" dedi.

- Balıkesirspor maçı hazırlıkları

Öte yandan, hafta sonu deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak Mersin İdmanyurdu, hazırlıklara devam etti. 

Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde, Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda gerçekleştirilen antrenman koşuyla başladı.

Isınma hareketleriyle süren antrenman, kondisyon ve pas çalışmasıyla tamamlandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :