Mersin İdmanyurdu-Fenerbahçe maçından notlar

Mersin İdmanyurdu-Fenerbahçe maçından notlar

Sarı-lacivertliler, Mersin temsilcisi karşısında sahaya yedek ağırlıklı kadroyla çıktı

MERSİN (AA) - Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Mersin İdmanyurdu ile yaptığı maça yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktı. 

Teknik direktör İsmail Kartal, Spor Toto Süper Lig'de, zirve yarışındaki rakibi Galatasaray ile oynayacakları maç öncesinde as oyuncularının büyük bir bölümünü dinlendirdi. Kartal, sahada, Volkan Demirel, Bekir İrtegün, Sow, Webo, Diego Ribas, Uygar Mert Zeybek, Selçuk Şahin, Bruno Alves, Kadlec, Mehmet Topuz ve Serdar Kesimal ilk 11'i ile yer aldı.

Fenerbahçe'de Dirk Kuyt, Raul Meireles, Ramazan Civelek, Caner Koca, Erten Ersu, Mehdi Akgül ve Savaş Polat yedek kulübesinde oturdu.

Bu arada, kaleci Volkan Demirel 4 maçlık cezasının bitiminin ardından formasına kavuştu. 

- Webo ilk 11'de

Emenike'nin yokluğunda Webo ilk 11'de forma giydi.

Webo, maç öncesinde Mersinli taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. 

- Mersin ekibinde 4 eksik

Mersin İdmanyurdun'da sakatlıkları süren Servet Çetin, Serkan Balcı, Adem Güven ve Sadiku maç kadrosunda yer almadı.

Kırmızı-lacivertliler, Fenerbahçe karşısında sahaya, Mihaylov, Serkan Yanık, Efe Özarslan, Mitrovic, Serol Demirhan, Murat Ceylan, Khalili, Oktay Delibalta, Pedriel, Tita ve Wellinton ilk 11'i ile çıktı. 

- Tribünler doldu

Tevfik Sırrı Gür Stadı'ndaki karşılaşmaya taraftarların ilgisi yüksek oldu.

Ev sahibi ekip taraftarları tribünlerin büyük bir bölümünü doldururken, Fenerbahçeli taraftar da kendilerine ayrılan bölümden takımlarına destek verdi. Sarı-lacivertliler, maç öncesi oyuncuları tribüne çağırarak sevgi gösterisinde bulundu. 

- Özgecan Aslan unutulmadı

Taraftarlar, Tarsus ilçesinde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ı marşlarıyla andı.

"Özgecan tribünü" şeklinde bağıran kırmızı-lacivertli taraftarlara, Fenerbahçeli taraftarlar da alkışlarla destek verdi. 

- Yeşilay pankartı

Mersin İdmanyurdu futbolcuları, 1-7 Mart Yeşilay Haftası nedeniyle sahaya "Bağımlılıklara pas vermeyin" yazılı pankartla çıktı. 

 

Kaynak:Haber Kaynağı