Mersin İdmanyurdu borçlarını yapılandıracak

Mersin İdmanyurdu borçlarını yapılandıracak

Kulüp başkanı Tekin: - "Takımın bir tek lira geliri yok. Herhangi bir yerden yardım da gelemiyor. Bu borçlarımızı yapılandırmaya gideceğiz. 3-5 kişiyle görüştük. Bütün borçları yapılandıracağız"

MERSİN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun kulüp başkanı Ali Tekin, takımın borçları nedeniyle hesaplarında elektronik icra olduğunu belirterek, borçları yapılandıracaklarını söyledi.

Tekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetime gelir gelmez borçlar nedeniyle 3 puan silinme durumu olduğunu, bu sorunu çözdüklerini kaydetti.

Şu anda hesap hareketi olmamasının en büyük problemleri olduğunu belirten Tekin, şöyle konuştu:

"Bizim takımımıza herhangi bir para gelemiyor. Ben başta 'elden asla kimseden para almayacağım, elden kimseye de para vermeyeceğim' dedim. Borçlar nedeniyle hesap hareketinin tamamında elektronik icra var. Takımın bir tek lira geliri yok. Herhangi bir yerden yardım da gelemiyor. Bu borçlarımızı yapılandırmaya gideceğiz. 3-5 kişiyle görüştük. Bütün borçları yapılandıracağız. Federasyon gelirlerine 12,5 yıllık temlik var. Bunları federasyonla görüşüyoruz. Borcumuz olan insanları küstürmüşler. Onlarla da yeniden irtibata geçip, anlaşmaya çalışıyoruz."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :