Mersin Büyükşehir Belediyespor Genel Menajeri Aydın:

Mersin Büyükşehir Belediyespor Genel Menajeri Aydın:

- "Son 2 maçımızı kaybetmemiz bizim için dezavantaj oldu ama kalan 2 maçımızda şansımızın daha yüksek olduğunu düşünüyorum"- "Pes etmedik. Şimdi psikolojik olarak daha güçlüyüz. Her zaman geriden gelen kazanır"


MERSİN (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Mersin Büyükşehir Belediyespor'un genel menajeri Melahat Aydın, play-off yarı final serisinde 2-1 geriye düştüklerini ancak finale çıkmak istediklerini söyledi.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün sahalarında Hatay Büyükşehir Belediyespor'a yenilerek seride 2-1 geriye düştüklerini ancak bu mağlubiyeti unuttuklarını belirtti.

Rakipleriyle oynadıkları son 2 maçı da son dakikalarda kaybettiklerini anımsatan Aydın, "Son 2 maçımızı kaybetmemiz bizim için dezavantaj oldu ama kalan 2 maçımızda şansımızın daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Yarın evimizde oynayacağımız maçı kazanıp durumu 2-2'ye getireceğiz. Hatay'da oynayacağımız son maçı da kazarak finale çıkacağız. Pes etmedik. Şimdi psikolojik olarak daha güçlüyüz. Her zaman geriden gelen kazanır." diye konuştu.

Takımın önemli oyuncularından Bria Hartley'nin sakatlığı olduğunu belirten Aydın, yarınki maçı kazanmaları durumunda Hatay'daki son müsabakaya yetişeceğini aktardı.

Dünkü maçta taraftarın kendilerini müthiş destek verdiğini vurgulayan Aydın, yarın da aynı seyirci desteğiyle seriyi 2-2'ye getireceklerine inandığını sözlerine ekledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :