Mersin Büyükşehir Belediyespor Avrupa'da final hedefliyor

Mersin Büyükşehir Belediyespor Avrupa'da final hedefliyor

Kulüp asbaşkanı Avşar:"FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda final hedefine ulaşmak için ne gerekiyorsa yapacağız"


MERSİN (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Mersin Büyükşehir Belediyespor'un asbaşkanı Hikmet Avşar, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda hedeflerinin final olduğunu söyledi.

Avşar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Avrupa Kupası'nda oynadıkları 6 maçta 4 galibiyet, 2 mağlubiyet alarak bir üst tura çıktıklarını, son 16 turunda da Letonya'nın TTT Riga ekibini sahalarında ve deplasmanda yenerek çeyrek finale kaldıklarını anımsattı.

Bu sezon kurdukları kadroyla Avrupa'da güzel sonuçlar aldıklarını aktaran Avşar, şöyle konuştu:

"Çok iyi bir ekibiz ve takım olarak iyi yerlere gelmeyi hak ediyoruz. Bu sezon hem Avrupa hem de ligimize iddialı başladık. İki kulvarda da başarılı olmak için iyi oyunculardan kurulu bir takım oluşturduk. Avrupa'da şu an çeyrek finale yükseldik. Önümüzdeki hafta çeyrek final ilk maçını Fransa'nın Flammes Carolo takımıyla yapacağız. Oyuncularımız iyi durumda ve tüm maçlarımızı kazanacağımıza inanıyorum. Mersin takımı olarak Avrupa'da ses getirmek istiyoruz."

Avşar, rakiplerinin güçlü olduğunu bildiklerini vurgulayarak "İlk maçı 25 Ocak'ta evimizde, ikinci karşılaşmayı da 1 Şubat'ta Fransa'da oynayacağız. Buradan avantajlı bir skor alarak gitmek istiyoruz. FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda final hedefine ulaşmak için ne gerekiyorsa yapacağız." ifadesini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :