Meramlı wushuculardan 7  madalya

Meramlı wushuculardan 7 madalya

Milli Takım’da yer alan Meram Belediyesporlu iki sporcu Hatice Nur Küçüktanık ve Sıla Özge Öden toplam 7 madalya kazanarak büyük sevinç yaşattılar.

 

25-27 Nisan tarihleri arasında Yunanistan'da gerçekleştirilen Balkan Wushu Şampiyonası'na 11 ülkeden 405 sporcu katıldı.

 

Şampiyonada Milli Takımımız adına mücadele eden Meram Belediyesporlu Sıla Özge Öden, miniklerde Chang Chuan(Açık el), Dao Shu(Kılıç), Gun Shu(Sopa) ve Duilian(İkili döğüş formu) kategorilerinde Balkan şampiyonu olarak 4 birincilik kazandı. Meram Belediyesporlu Hatice Nur Küçüktanık ise 1 ikincilik,  2 adet de üçüncülük madalyası kazandı. İki sporcumuz 7 madalya ile dönerek büyük gurur yaşattılar.

 

BAŞKAN TORU TEBRİK ETTİ

Şampiyon sporcuları tebrik eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Balkan Şampiyonası öncesinde bu iki sporcumuzla bir araya gelmiş ve kendilerinden şampiyonada ülkemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil etme sözü almıştık. İki sporcumuz toplamda 7 madalya kazanarak milli gururumuz oldular. Sporcularımızı, antrenörlerimizi ve kulüp yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Belediye olarak gençlerimizi spora yönlendirmeye ve desteklemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.