Meram’ın tüm mahallelerinde çalışma var

Meram’ın tüm mahallelerinde çalışma var

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Meram genelinde şu ana kadar 750 bin metrekarelik asfalt serimi, 180 bin metrekare parke ve 60 bin metre de bordür yapıldı. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” dedi.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Hacı İsa Efendi Mahallesi’ndeki altyapı çalışmalarını inceledi.

“TÜM MAHALLELERİMİZDE FARKLI BİR ÇALIŞMA VAR”

Meram bölgesinde altyapıyı ve yolları iyileştirme çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Fatma Toru, “Bu kapsamda tüm mahallelerimizde çalışmalar yapıldı. Kimisinde asfalt yama, kimisinde soğuk asfalt, kimisinde sıcak asfalt ve kimisinde de parke bordür çalışması yapıldı. Şu anda da Hacı İsa Efendi Mahallesi’nde daha önce kanalizasyon çalışması yapılan sokaklarda yer yer çökmeler oluştu. Ekiplerimiz burada çalışmalarını sürdürüyor. Meram genelinde şu ana kadar 750 bin metrekarelik asfalt serimi, 180 bin metrekare parke ve 60 bin metre de bordür yapıldı. Ekiplerimiz sahada son sürat çalışmalarına devam ediyorlar. Altyapı eksiği olan mahallelerde süratle bu sorunu çözmek için çaba sarf ediyoruz ve planlı bir şekilde çalışmalarımız sürecek” diye konuştu