Meram’da ilk öğrenci kafilesi Ankara’ya gitti

Meram’da ilk öğrenci kafilesi Ankara’ya gitti

Meram Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “15 Temmuz-Şanlı Direnişin Kalbine Gidiyoruz” projesi kapsamında ilk öğrenci kafilesi başkent Ankara’ya gitti

Öğrencilere, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru da eşlik ederken hain darbe gecesinin izleri yerinde incelendi.

Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen “15 Temmuz-Şanlı Direnişin Kalbine Gidiyoruz” projesi kapsamında Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı liselerdeki 11. sınıf öğrencilerinden ilk kafile Ankara’ya götürüldü. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Ali Kaban ve eğitimcilerin de eşlik ettiği öğrenciler, hain darbe girişiminin hedefi olan Başkent Ankara’da, Türkiye Büyük Millet Meclisi, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Beştepe Millet Camii, 15 Temmuz Şehitler Anıtı ve Ankara Kalesi’ni görme imkanı elde ettiler. İlk kafilede Konya Anadolu Lisesi, Muhittin Güzelkılınç Anadolu Lisesi, Yıldız Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Mehmet-Münevver Kurban Anadolu Lisesi ve  İbrahim Ethem Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenleri yer aldı.

resim1155.JPG

meram’da-ilk-ogrenci-kafilesi-ankara’ya-gitti-(3).jpg

meram’da-ilk-ogrenci-kafilesi-ankara’ya-gitti-(4).jpg

meram’da-ilk-ogrenci-kafilesi-ankara’ya-gitti-(5).jpg

ERKAN TAN, MERAMLI ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Gazeteci Erkan Tan, “15 Temmuz-Şanlı Direnişin Kalbine Gidiyoruz” projesi için Ankara’da bulunan öğrencilerle bir araya geldi. Gazeteci Tan öğrencilere yaptığı konuşmada, 15 Temmuz hain darbe girişimi hakkında bilgilendirirken ihanetlerin bitmeyeceğini belirterek “Yeni ihanetlerle siz baş edeceksiniz. Evet, ihanetler bitmeyecek. Kıyamet kopuncaya kadar Hak ile batıl savaşacak. Bu da bir sınav. Dolayısıyla yeni ihanetleri göğüsleyecek olan sizlersiniz. Yeni ihanetlere karşı bu vatanı, bu devleti, bu milleti müdafaa edeceksiniz. Vatan, millet, devlet, bayrak Kur’an ve namusumuz size emanet” dedi. Erkan, Tan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’ya böyle önemli bir projeye imza attıkları için teşekkür etti.

resim155.JPG

meram’da-ilk-ogrenci-kafilesi-ankara’ya-gitti-(7).jpg