Meram'da hafta sonu mahalle turu

Meram'da hafta sonu mahalle turu

Konya'nın Merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, hafta sonunu Meram'ın merkeze uzak 18 ayrı mahallesinde geçirerek vatandaşlarla buluştu ve yapılan çalışmalar ile gelecek planları hakkında bilgi verdi.

Konya'nın Merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, hafta sonunu Meram'ın merkeze uzak 18 ayrı mahallesinde geçirerek vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, meclis üyeleri ve teşkilat mensuplarının da eşlik ettiği ziyaretlerde, Başkan Kavuş, mahalle sakinleriyle samimi bir şekilde hasbihal etti.

Meram'da hafta sonu mahalle turu

Başkan Kavuş, ziyaretlerinde, bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmaları ve önümüzdeki süreçte yapılacakları mahalle sakinleriyle paylaştı. Mahallelerin sorunlarını çözme konusundaki hassasiyetlerinin sürdüğünü vurgulayan Kavuş, merkeze uzak mahallelerin refahını artırmayı ön planda tuttuklarını dile getirdi.

Meram'da hafta sonu mahalle turu

Özellikle son beş yılda, mahalleler arasında ayrım yapmaksızın hizmetlerin devam ettiğini ifade eden Başkan Kavuş, "Hizmette seferberlik" ruhuyla çalıştıklarını ve bu süreci mahallelilerle birlikte yönlendirdiklerini belirtti. Her bir mahalleyi yılda en az iki kez ziyaret ettiklerini ve sorunları yakından takip ettiklerini vurgulayan Kavuş, "Gerçek Belediyecilik" anlayışıyla hizmetlerin sürdüğünü ve bu hizmetlerin takdir gördüğünü ifade etti.

Meram'da hafta sonu mahalle turu

Başkan Kavuş'un ziyaretleri, mahalle sakinlerinden yoğun ilgiyle karşılandı ve gelecek seçimlerde de "Gerçek Belediyecilik" anlayışının tercih edilmesi gerektiği vurgusu yapıldı. Mahalle sakinleri, yapılan hizmetlerin devamı için Başkan Kavuş'a desteklerini ifade ederken, Başkan da hizmetlerin devamı için kararlı olduklarını belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.