Meram’da bayram öncesi çocuklar sevindirildi

Meram’da bayram öncesi çocuklar sevindirildi

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru yine örnek bir davranışa imza attı.

Toru, Meram Belediyesinin himayesindeki çocukları Kurban Bayramı öncesinde bayramlıklarla sevindirdi. Bayramların çocuklar için çok daha derin anlamlar ifade ettiğini kaydeden Fatma Toru, özellikle geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın mutluluğu ve onların geleceğe en iyi şekilde hazırlanmaları bizim için herşeyden daha önemlidir” diye konuştu.

 

Meram Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün himayesindeki çocukların yüzü bu bayramda da Başkan Fatma Toru ile güldü. Çocuklar, hemen hemen her bayram öncesinde olduğu gibi bu bayramda da bayramlıklarla sevindirildi. Çocuklar yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde sadece kıyafetlerle değil, ayrıca gönüllerince bir gün geçirerekte büyük mutluluk yaşadılar. 

‘HİÇ BİR İHTİYAÇ SAHİBİNİ YALNIZ BIRAKMADIK’

Başta çocuklarımız olmak üzere hiçbir ihtiyaç sahibini asla yalnız bırakmadıklarını ve bundan sonrada hep yanlarında olacaklarının altını çizen Meram Belediye Başkanı Fatma Toru;  “Bizim her yatırımımız, her projemiz insan odaklıdır. Çocuklarımız da bu düşüncemizin en baş köşesindedir. Çünkü onlar geleceğimizdir. Onlar bu ülkenin geleceği ve muhteşem mirasımızın bekçileridir. Mutlu yaşatılmış bir çocukluk, geleceğe dair yapılmış en büyük ve en önemli yatırımdır. Biz bunun bilinciyle hareket ettik bugüne kadar. Bu kezde çocuklarımızın yüzünü Kurban Bayramı vesilesiyle güldürmek istedik. Çünkü ancak onların yüzü güldüğünde bayramlar daha bir bayram tadında yaşanıyor, onlar mutlu olduğunda dünya daha yaşanabilir bir yer oluyor” diye konuştu.

‘ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU YÜZLERİNDEN OKUNDU’

Belediye olarak ulaştıkları her ihtiyaç sahibinin mutluluğunda her bir Meramlının payının olduğuna vurgu yapan Toru, bu tür güzelliklerin herkese örnek olması gerektiğine dikkat çekti. Çocukların gözlerindeki sevincin herşeye bedel olduğunu söyleyen Fatma Toru, “Bir çocuk sevindirmek, onun yüreğinde umut esintisi oluşturmak mutlulukların en güzeliydi. Özellikle ilgiye daha fazla ihtiyaç duyan bu çocuklarımızın mutluluğu bizim için herşeyden daha önemli. Bayramların çocuklar için çok daha derin anlamlar ifade ediyor. Bayramlar onlarla güzel. Onların yüzlerinin güldüğünü görmek ve bu günü onlarla geçirmekten daha güzel bir şey olamazdı ” diye konuştu. Her yönüyle güzel bir gün geçiren  çocuklar da yaşattığı güzel gün için Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’ya teşekkür ettiler. Haber Merkezi