Meram’da asfaltlama çalışmaları sürüyor

Meram’da asfaltlama çalışmaları sürüyor

Konya’nın merkez İlçe Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin ana arterlerinden biri olan ve altyapı çalışmaları tamamlanan Taş Cami Uzunharmanlar Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Meram’ın ana arterlerinden biri olan Taş Cami Uzunharmanlar Caddesinde sıcak asfalt serimi çalışmalarının devam ettiğini belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Furkandede Caddesi ile Dr. Ahmet Özcan Caddesi arasında yer alan ve ilçemizin güney mahallelerine ulaşımında yoğun olarak kullanılan Taş Cami Uzunharmanlar Caddesi’nde su hattı yenilendi ve altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra sıcak asfalt serimine geçildi. Yaklaşık 800 metre uzunluğundaki bu cadde asfalt çalışmaları tamamlandıktan sonra yeniden trafiğe açılmış olacak” dedi.

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne ait diğer ekiplerin çalışmaları da şöyle:

“Ali Ulvi Kurucu Mahallesi 17081 Sokak - Yıldız Sokak (okul yolu) - Çayırbağı Mahallesi 17406 Sokak - Kaşınhanı İstasyon Mahallesi - Topraksarnıç Mahallesi ve Çarıklar Mahallesi Vatan Caddesi’nde altyapı; Çomaklar Mahallesi -Yeşiltekke Mahallesi - Aşkan Mahallesi - Alavardı Mahallesi - Kozağaç Mahallesi-Gülbahçe Mahallesi - Y.Uhut Mahallesi - Batı Hadimi Mahallesi ve Yeni Belediye Binası yanında parke bordür çalışması; Muradiye Mahallesi’de yol açımı-kumlama, Orgeneral Tural Mahallesi’nde yeni yol açma; Konak Caddesi - Boyalı yolu, Kızılören Mahallesi’nde tesfiye-dolgu; Osmangazi Mahallesi’nde kanal yapımı; K.Aybahçe Mahallesi - Konak Caddesi - Toprak Sarnıç Mahallesi ve Gülbahçe Mahallesi’nde asfalt - alttemel; Harmancık Mahallesi -Aşkan Mahallesi - Dedekorkut Mahallesi ve K. Aymanas Mahallesi’nde de asfalt yama çalışmaları sürdürülüyor."