Meram’da 21 ekip sahada

Meram’da 21 ekip sahada

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; ilçe genelinde 21 ayrı ekiple yol altyapı, parke-bordür, sathi kaplama ve asfalt yama çalışmalarını sürdürüyor.

İlçe genelinde 21 ayır ekiple fen işleri çalışmalarının sürdüğünü belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, farklı mahallelerimizde yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda 21 ayrı ekiple ilçemizin farklı bölgelerinde çalışmalar devam etmektedir. Hatıp, Aşkan, Kozağaç, Telafer ve Karahüyük Mahallelerinde altyapı; Yatağan, Çarıklar, Hatunsaray, Yeşiltekke ve Hacı İsa Efendi Mahallelerinde yol açımı ve tesviye; Zafer, Batı Hadimi, Yunus Emre, Yorgancı, Sefaköy, Kozağaç, Dedekorkut, Aşkan, Topraksarnıç ve Gülbahçe Mahallelerinde parke-bordür; Kozağaç, Loras, Aşkan, Batı Hadimi ve Hatıp Mahallelerinde sathi kaplama; Yaka, Büyük Aymanas, Karahüyük, Mehmet Vehbi, Tırılırmak, Yaylapınar Uhut ve Kozağaç Mahallelerinde ise asfalt yama çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.

‘Yerinde Tespit Yerinde Çözüm’ sloganıyla gerçekleştirdikleri istişare toplantıları sonucu mahallelerin öncelikli sorunlarını tespit ettiklerini kaydeden Başkan Toru, “Belediye olarak daha modern ve yaşanılabilir bir Meram için farklı alanlardaki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belli bir plan doğrultusunda halkımızın ihtiyaç duyduğu hizmetleri yapmaya itina gösteriyoruz. Fen işleri çalışmalarımız da gerek merkezdeki mahallelerimiz gerekse yeni bağlanan mahallelerimizde yoğun bir tempo ile devam ediyor” ifadelerini kullandı.