Meram Park villalarında  Hayat Başlıyor

Meram Park villalarında Hayat Başlıyor

Son yıllarda projeleriyle dikkat çeken Dekor Yapı, Meram’daki projesiyle yaşam kalitesini yükseltiyor.

Meram Park Villalarının 1’inci etabının bittiğini söyleyen Dekor Yapı Genel Müdürü Hüseyin Dinler, “Kaliteli ve huzurlu bir hayatın bulunduğu Meram Park villalarında özlenen hayat başlıyor” dedi

Kapsamlı ve hassas projelerin altına imza atan Dekor İnşaat Meram Park Villaları ile başarı çıtasını yükseltmenin gururunu yaşıyor. Toplam arsa alanının yaklaşık olarak 21 bin metrekare olduğu projede 1. etapta 8 villa tamamlanarak satışa sunuldu. Toplamda birinci etapta 8 Villanın olduğu Meram Park Villaları, tasarımı ve mimarisiyle de farkını ortaya koyuyor.  2. etapta ise 12 villa, toplamda 20 villa  bulunuyor. İkinci etaba start verilmesiyle birlikte, oturum ve iskan izinleri de alındı. Yüzde 85’nin yeşil alan olduğu proje huzurlu hayatın yanında geniş yaşam imkânları sunuyor. 385 metrekare olan villalarda kaliteli yaşam için tüm olanaklar sunulmuş durumda.  Konya’nın en gözde yerinde yükselen Meram Park Villaları 8 villalık yapısı ile bünyesindeki sosyal donatı zenginlikleriyle huzurlu günlerinize giden kapıları aralıyor. Ulusal ve uluslararası marka zenginliklerinin harmanlandığı Meram Park Villaları profesyonel yaklaşımıyla bölgenin lideri konumunda önemli bir yerde bulunuyor. Zengin yeni yaşam alanlarında mutlu ve huzurlu bir yaşam için gereken tüm projeler hayata geçirildi.

dekor-insaat--(5).jpg

PRESTİJ VE AYRICALIKLARLA DOLU ELİT BİR YAŞAM…

Konya’nın son dönemlerde en hızlı gelişen bölgesinde, Dekor inşaatın 30 yılı aşkın tecrübesinin yansıması, yakından tanıdığınız yaşamınıza kalite kazandıran felsefesiyle Meram Park Villaları hayata geçiyor. Meram Park Villaları hakkında konuşan Hüseyin Dinler, “Sakin, huzurlu, doğayı çağıran bahçesi. Baharın habercisi erguvanlar, leylaklar, mor salkımlar, ıhlamurlar.  Kışa renk veren çamlar, manolya ve ardıçlar ve daha tüm güzellikleriyle birlikte yaşamınıza zevk katacak yepyeni bir hayatın kapılarını sizlere açıyor.  Malzeme kalitesi ve mimari standartlar anlamında son derece üst düzey bir yaklaşımın benimsendiği şehrin gürültüsünden uzak ama bir o kadar modern bir anlayışla tasarlanan Meram Park Villaları ile hep hayalini kurduğunuz size ve ailenize yakışır düzeyde yepyeni bir hayat sizleri bekliyor” dedi.

Meram Park Villaları’nın özellikleri

*Her villaya ait 2 araçlık otopark.

*Siteye kontrollü giriş.

*24 saat kameralı güvenlik sistemi.

*Çocuk oyun alanı.

*Uydu sistemi.

*Zeminden ısıtma, doğalgaz kombi sistemi.

*Mutfak dolapları, vestiyer ve hilton lavabo dolapları (1. sınıf).

*Peyzajı çim, çam, gül ve değişik ağaç çeşitleriyle kaplanacaktır.

*Geniş ve ferah verandalar.

*Botanik bahçeleri.

*Sosyal tesis ve süs havuzu.

*Son deprem yönetmeliğine uygun, zemin etüdü çalışması yapılmış.

*Temelde nem ve suya karşı yalıtım.

*Dış cephede kışın sıcak, yazın serin olan mantolama sistemi.

*Doğal olması için ahşap, cam ve taşın birleşmesiyle estetik dış cephe.

*Pencereler boydan boya renkli PVC doğrama.

*İç kapılar fabrikasyon pres kalıp, dış kapılar1. sınıf çelik.

*Projesine göre gömme vestiyer dolapları.

*Görüntülü diafon sistemi.

Ahmet Ünver – Memleket