Meram Karakartallar’da hedef final

Meram Karakartallar’da hedef final

U16 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe müsabakaları bugün başlıyor. Güçlü rakiplerle karşılaşacak Meram Karakartallar finale yükselmeyi hedefliyor

 

2018 - 2019 sezonu U16 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe müsabakaları Birinci Kademe'de grup birincisi olan 22 takımın katılımıyla 6'şar takımlı Manisa, Bolu, Gaziantep gruplarında 25-28 Haziran 2019 tarihlerinde ve 4 takımlı Ordu grup merkezinde 26-28 Haziran 2019 tarihlerinde oynanacak. Final müsabakaları ise İkinci Kademe'de grup birincisi olan 4 takımın katılımıyla 5-6 Temmuz 2019 tarihlerinde eleme usulüyle oynanacak.

MERAM KARA KARTALLAR’IN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

Manisa grubunda mücadele edecek Meram Kara Kartallar’ın rakipleri belli oldu. Temsilcimizin rakipleri İstanbul Altınova, İstanbul Gazi Mahallesi, Bursa Arabayatağıspor, Bursa Yeni Karamanspor, Antalya DSİ Spor takımları oldu.

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Meram Kara Kartallar Kulüp Başkanı Mustafa Metin, “Daha önce U16 grubunda bir Türkiye şampiyonluğumuz vardı. Şimdi ikinci şampiyonluğu yaşamak istiyoruz. Bu da ikinci kademe müsabakalarını geçmekten geçiyor. Bu tur bizim için gerçekten önemli çünkü Türkiye’nin önemli takımlarıyla aynı grupta yer alacağız. Bu takımları geçebilirsek dörtlü finallere kalacağız. Dörtlü finallerde de şampiyon olma mücadelesi vereceğiz. Meram Kara Kartallar oyuncu yetiştirme anlamında önemli bir yere sahip bunu her platformda gösteriyoruz. Oyuncularımızın marka değerimizi yükseltmek adına ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum.” ifadelerini kullandı.