Meram Kara Kartallar'dan Ilgın Belediyespor'a

Meram Kara Kartallar'dan Ilgın Belediyespor'a

Ilgın Belediyespor, Meram Kara Kartallar forması giyen santrafor Tugay Gür'ü kadrosuna kattı

 

Meram Kara Kartallar'ın sezon başında Konya Demirspor'dan kadrosuna kattığı Tugay Gür, Ilgın Belediyespor'a transfer oldu. Meram Kara Kartallar kulüp başkanı Mustafa Metin ile görüşen Ilgın Belediyespor takım kaptanı Mesut Demir, Metin'le anlaşma sağladı. Sezon başında bonservis ücreti ödenmeden alınan 21 yaşındaki genç oyuncu Ilgın Belediyespor'dan gelen teklif üzerine bonservis bedeli ile birlikte Ilgın ekibine transfer oldu.

Meram Kara Kartallar Kulüp Başkanı Mustafa Metin transferle ilgili olarak, "Sezon başında Tugay kardeşimizi kadromuza katmıştık. Sezon başındaki planlarımız tutmadı ve Ilgın Belediyespor'dan Ayhan Hocam ve Mesut Demir Tugay'la ilgili gelecek planlarının olmasını iletmeleri üzerine biz de oyuncumuzun da görüşünü alarak transferi kabul ettik. Her iki kulüp için hayırlı olsun. İnşallah Tugay için de hayırlı olur" dedi.

kara-kartallar-(1).jpeg

Ilgın Belediyespor takım kaptanı Mesut Demir ise "Biz şampiyonluk mücadelesi veren bir takımız. Bizim deneyimli oyuncuların yanı sıra genç ve dinamik oyunculara da ihtiyacımız var. Ayhan Hocamızın talebi üzerine başkanımızla görüştük ve Tugay'la kadromuzu güçlendirdik. Ayrıca Mustafa Metin başkanımıza genç oyuncuları Konya sporuna kazandırdığı için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.