Meram Kara Kartallar’dan ikinci profesyonel

Meram Kara Kartallar’dan ikinci profesyonel

Geçtiğimiz sezon Meram Kara Kartallar altyapısından yetişen Seyfullah Dere’nin ardından bu sezon da Adem Eren Kabak 1922 Konyaspor’da profesyonel sözleşme imzalayarak Kara Kartallar’ın ikinci profesyoneli oldu

1922 Konyaspor, Konyaspor altyapısından yetişen 4 oyuncu ile profesyonel sözleşme imzaladı. 1922 Konyaspor’un sözleşme imzaladığı oyunculardan Adem Eren Kabak Meram Kara Kartallar’da futbol hayatına başladı. 2000 doğumlu genç stoper futbol hayatına 2011 yılında Meram Kara Kartallar’da başladı. 2015 yılında gösterdiği performansla Konyaspor’a transfer olan Adem Eren, 1922 Konyaspor’da profesyonel sözleşme imzaladı. Meram Kara Kartallar altyapısından yetişen Seyfullah Dere de geçtiğimiz sezon Ankara Adliyespor’da profesyonelliğe adım atmıştı.

Meram Kara Kartallar kulüp Başkanı Mustafa Metin, “Adem Eren kardeşimiz kulübümüzün altyapısından yetişmiş iyi bir oyuncuydu. Kendisinin profesyonelliğe geçmesi hem bizim adımıza hem de Konya futbolu adına sevindirici. Bu oyuncuların pilot takımda yer alması ve genç yaşta Konyaspor formasını giymeye aday olması kulübümüzü onurlandırmıştır.” şeklinde konuştu.