Meram Kara Kartallar'a ödül

Meram Kara Kartallar'a ödül

TFF 2017-2018 Futbol Sezonu, altyapı kategorileri Türkiye şampiyonalarında başarılı olan spor kulüplere Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından başarı ödülü verildi.

TFF'nin değerlendirmesinde 160 puanla Türkiye dördüncüsü olmayı başaran Meram Kara Kartallar ödülü 8 bin TL ödül almaya hak kazandı. Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda gerçekleşen programda Kara Kartallar Kulübü Başkanı Mustafa Metin ile yönetici Mehmet Loraslı'ya temsili ödül çekini, Federasyon Başkanı Remzi Ay ve Mali Sekreter Faruk Hatipoğlu takdim etti.

BAŞKAN METİN'DEN TEŞEKKÜR

Meram Kara Kartallar Kulüp Başkanı Mustafa Metin, yaptığı açıklamayla Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu ve Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay'a teşekkür etti. Metin açıklamasında, "Konyalı yetenekli gençleri ortaya çıkarmak amacıyla çıktığımız bu yolda başarılı olmak bizi mutlu ediyor. Bunun yanında federasyonlarımızın bize verdikleri bu destekle motivasyonumuzu artırıyor. Başarılı olmak ve Kara Kartallar ismini Türkiye'de bir marka haline getirmeye devam edeceğiz. Federasyonumuzun bu desteğinden dolayı başkanımız Remzi Ay ve Konfederasyon başkanı Sayın Ali Düşmez'e teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.