Meram Kara Kartallar U17 Burdur’da şampiyonluk hedefliyor

Meram Kara Kartallar U17 Burdur’da şampiyonluk hedefliyor

2018-2019 sezonu U17 Türkiye Şampiyonası 1. kademe müsabakalarında Meram Kara Kartallar, 4-7 Nisan tarihleri arasında Burdur’da mücadele edecek

Konya U17 yerel liginde il finallerinde ikinci sırada yer alarak bölge finallerine katılma hakkı kazanan Meram Kara Kartallar, 4-7 Nisan tarihleri arasında Burdur’da şampiyonluk mücadelesi verecek. 2018 – 2019 sezonu U17 Türkiye Şampiyonası 1. kademe müsabakaları grup maçları belli oldu. 1. Kademe müsabakalarında Meram Kara Kartallar Burdur’da Konya’yı temsil edecek. Meram Kara Kartallar Burdur’da Muğla Ortaca Belediye, Antalya DSİ, Isparta Gülspor, Afyonkarahisar Demirspor ve Eskişehir Şekerspor takımları ile karşılaşacak. Siyah-beyazlılar Burdur’da Konya’yı en iyi şekilde temsil ederek üst kademe müsabakalarına katılmak istiyor.

Meram Kara Kartallar Kulüp Başkanı Mustafa Metin, “Biz daha önce şampiyonluk yaşayan bir takım olarak aynı başarıyı tekrarlamak istiyoruz. Bu takım geçtiğimiz sene şampiyonluk yaşamıştı. Aynı başarıyı tekrarlayacakları konusunda hem oyuncularımızın hem de antrenörlerimizin en iyisini yapacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler :