Meram Kara Kartallar bölge finalinde

Meram Kara Kartallar bölge finalinde

Meram Kara Kartallar U15 takımı grup şampiyonluğunun ardından il finallerinde de 12 puan toplayarak bölge finallerine gitmeye hak kazandı.

 

Konya U15 Liginde B grubunda şampiyon olan Meram Kara Kartallar il finallerinde de en yüksek puan toplayarak il birincisi oldu. İl finalleri son maçında Selçuklu Belediyespor'u 4-1 mağlup eden siyah-beyazlılar Kasırgaspor'un da berabere kalmasıyla en yüksek puan toplayan takım oldu ve bölge finallerine çıkma hakkı kazandı. Meram Kara Kartallar il finallerindeki tek puan kaybını Kasırgaspor karşısında 2-1 mağlup olarak yaşadı.

37118.jpg

Meram Kara Kartallar U15 teknik direktörü Mücahit Umut, il finalleriyle ilgili açıklamasında, "Biz en başta söylediğim gibi il finallerinde birinci olmak için değil, Türkiye şampiyonasında yer alarak marka haline gelen Kara Kartallar ismini ön plana çıkarmak için mücadele ettik. Tabi Türkiye şampiyonasına gitmek için il finallerinde ilk ikide yer almak gerekiyordu. Bunu da başardık. Şimdiki hedefimiz bölge finallerinde de şampiyon olarak Türkiye şampiyonasına katılmak istiyoruz. Meram Kara Kartallar daha önce Türkiye şampiyonluğu yaşamış bir takım biz de bu başarıya yenisini eklemek istiyoruz." ifadelerini kullandı.