Meram ilk toplantısını gerçekleştirdi

Meram ilk toplantısını gerçekleştirdi

Ak Parti Meram İlçe Teşkilatında 5. Olağan Kongresinin ardından seçilen Meram İle Başkanı İbrahim Özen ve yeni yönetim kurulu üyeleri ilk toplantılarını gerçekleştirdi.

İlk tanışma ve yönetim kurulu toplantısında konuşan Ak Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen, “Kongremizi Ak Partiye yakışır bir biçimde tamamladık. Yeni yönetimimiz ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Bera Otel’de gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısına Ak Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meram İlçe Eski Başkanı M. Ulvi Bezirci de katıldı. Toplantıda ilk sözü alan Ak Parti Meram İlçe Eski Başkanı M. Ulvi Bezirci, “ 5. Olağan Kongremizi birlik ve beraberlik içinde Meram ilçemize yakışır bir biçimde tamamladık. Yeni başkanımıza ve yönetim kurulunu tekrar tebrik ediyorum” dedi.

Ak Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen de, “Meram İlçemizin Türkiye için önemli bir yeri var çünkü; Meram, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun seçmeni olduğu ilçe. Bu nedenle üzerimizdeki görevin farkındayız. Daha çok çalışacağız, ülkemizin 2023 hedefleri ve yeni Türkiye yolunda Ak Parti Meram ilçe teşkilatı olarak üstlendiğimiz bayrağı daha yukarı taşımak için durmayacağız” ifadesini kullandı. Meram teşkilatının bu zamana kadar başarılı işlere imza attığını vurgulayan Ak Parti Meram İlçe Başkanı Özen, “Meram teşkilatımız bu zamana kadar yaptığı başarılı çalışmalarla hep takdir gördü. 5 Olağan Kongremizi de birlik ve beraberlik içerisinde tamamladık. Bu kongre, Meram kültürünün en önemli göstergesi. Bundan sonrada aynı kararlıkla çalışmalarımız devam edecek” dedi. Toplantı daha sonra tanışma ve gündemin değerlendirilmesi ile devam etti.