Meram halk toplantıları sürüyor

Meram halk toplantıları sürüyor

Meram'da yaşayan vatandaşların istek ve taleplerine çözüm üretmek amacıyla düzenlenen halk toplantılarının üçüncüsü gerçekleştirildi.Meram...

 Meram'da yaşayan vatandaşların istek ve taleplerine çözüm üretmek amacıyla düzenlenen halk toplantılarının üçüncüsü gerçekleştirildi.

Meram Kaymakamı Resul Çelik, Rabia Spor Merkezi'nde düzenlenen toplantıda, halkın sorunlarını yerinde dinlemek üzere bu toplantıları geçekleştirdiklerini söyledi.

Vatandaşlara hitap eden Çelik, "Bu yaşadığınız yerin mevcut durumunun, yaşanan sorunların, bize iletmek istediğiniz sıkıntıların görüşülüp konuşulacağı bir toplantı. Her ay Meram'ın daha güzel bir ilçe olabilmesi adına farklı mahallelerdeki vatandaşlarımızla fikir alışverişinde bulunuyoruz". dedi.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru da Meram'da yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek adına çalıştıklarını aktardı.

Mahallelerin eksiklerine yönelik çalışmalar yaptıklarını dile getiren Toru, "Plan, altyapı, tesis gibi eksiklikleri tespit ederek çalışmalarımıza yön veriyoruz. Her hafta açılış veya temel atma töreni gerçekleştiriyoruz. Şu anda açılmayı bekleyen tesislerimiz var ancak ramazan dolayısıyla ara verdik." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından muhtarlar ve vatandaşlar, mahalleleriyle ilgili taleplerini ileterek yapılan yatırımlardan dolayı teşekkür ettiler.

Meram halk toplantıları sürüyor

 

Etiketler :