Meram Belediyesporlu güreşçilerden başarılı sonuçlar

Meram Belediyesporlu güreşçilerden başarılı sonuçlar

Muğla'nın Dalaman ilçesinde düzenlenen Grekoromen Güreş U13 Türkiye Grup Şampiyonası'na katılan Meram Belediyesporlu güresçiler, şampiyonada 3 altın 2 gümüş ve 3 bronz madalya kazan

 

 

Muğla'nın Dalaman ilçesinde düzenlenen Grekoromen Güreş U13 Türkiye Grup Şampiyonası'na katılan Meram Belediyesporlu güresçiler, şampiyonada 3 altın 2 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı. Genç sporcuların bu başarılarıyla kendilerini gururlandırdığını ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, her başarı sonrası kulübün, sporcuların ve kendilerinin hedef büyüttüğünü belirtti.

Meram Belediyesporlu sporcular, Muğla’da düzenlenen Grekoromen Güreş U13 Türkiye Grup Şampiyonası’na adeta damga vurdu. 3 altın 2 gümüş ve 3 bronz madalya kazanan sporcular şehre ayrıca, 1 klasmandan  5.’lik, 3 klasmandan da 10.’luk ile döndüler.  Şampiyonada başarılı olan sporcular, Türkiye şampiyonasına katılacak.

KAVUŞ: HER BAŞARI SONRASI GELECEK ADINA DAHA DA ÜMİTLENİYORUZ

Meram Belediyesporlu sporcuların, emeklerinin karşılığını madalyalarla almış olmasından büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş,  şampiyonada başarılı olan sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti. Kulübün başarı çıtasının her geçen gün arttığına dikkat çeken Başkan Kavuş, “Kulübümüzün elde ettiği başarılar, bizim için büyük mutluluk ve gurur kaynağı oldu. Bunun en önemli nedeni; sporcularımızın da bizim de, her başarılı sonuç sonrasında hedefimizi büyütmemiz. Bu sonuçlar bizi gelecek adına daha da ümitlendiriyor ve onlar için daha fazla fedakarlık yapmamız konusunda şevklendiriyor. Özellikle belediyemizin ‘Yaz Spor Okulları’nı çocuklarımızın yeteneklerini keşfetmemiz ve yeni şampiyonlar yetiştirmemiz noktasında çok önemli bir fırsat olarak görüyoruz. Çocuklarımızı ve gençlerimizi bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeleri konusunda onlara bir çağrı yapmak istiyorum. Çünkü, birçok şampiyonun hikayesinin böyle etkin ve etkili projelerle başladığına hepimiz şahitiz. Bu vesile ile ‘Grekromen Şampiyonasında’ başarılı olmanın ve madalyalar kazanmanın yanında tüm Türkiye’ye ve tüm gençlere örnek olan genç sporcu kardeşlerime, ailelerine ve çalıştırıcılarına müteşekkir olduğumuzu belirtmek isterim. Kendilerini en içten dileklerimle kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum” diye konuştu.  

DERECELER

Ramazan Yüksel Çelik           Türkiye 1.’si

Ali Poyraz Ayvat                    Türkiye 1.’si

Burak Akdağ                          Türkiye 1.’si

Ömer Hamza Sezer                 Türkiye 2.’si

Ecir Emin Erol                          Türkiye 2.’si 

Mustafa Limon                       Türkiye 3.’sü

Yusuf Sami Erol                     Türkiye 3.’sü

Samet Berk Danış                   Türkiye 3.’sü

Ömer Faruk Alıç                     Türkiye 5.’si

Ahmet Faruk Evelekler            Türkiye 10.’su

Hüseyin Yavuz                       Türkiye 10.’su

Yasin Yılmaz                          Türkiye 10.’su