Meram Belediyespor’da Muhammed Işık dönemi

Meram Belediyespor’da Muhammed Işık dönemi

Gerçekleştirilen Genel Kurul ile Meram Belediyespor Kulübü yönetiminde görev değişimi yaşandı. Kurul sonucunda Muhammed Işık Meram Belediyespor’un yeni başkanı oldu

 

Meram Belediyespor’da yeni yönetim işbaşında. Kulüpte gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul toplantısının ardından Muhammed Işık  başkanlığındaki yeni yönetim göreve geldi. 

EL BİRLİĞİ İLE YENİ VE ÖRNEK BİR BAŞARI HİKAYESİ YAZMAK İÇİN GELDİK

Yönetim seçiminin ardından söz alan yeni başkan Muhammed Işık, bugüne kadar önemli başarılara imza atan kulübü çok daha iyi yerlere ve çok daha büyük başarılara taşımak amacıyla göreve geldiklerini ifade etti. Meram Belediyespor’a bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür eden Işık, “Kurulduğu günden bu yana sadece Türkiye’de değil, uluslararası müsabaka ve şampiyonalarda da önemli başarılar elde eden kulübümüzün bu başarısını çok daha yukarılara taşıyabilmek amacıyla bu önemli sorumluluğu üstlendik. Bu hedefe ulaşmamızda Allah yardımcımız olsun. El birliği ile akılcı, çağdaş ve bilimsel metodlarla yolumuzda yürümeye devam edeceğiz. Bu yolda yanımızda olan tüm yöneticilerimize, sporcularımıza ve antrenörlerimize  müteşekkiriz. Özellikle, göreve geldiği günden bu yana kısa bir zaman geçmiş olmasına rağmen, spor ve gençlik adına önemli çalışmalara imza atarak, çocuklarımızın ve gençlerimizin sporu sevmelerine, yapmalarına olanak sağlayan Meram Belediye Başkanımız Mustafa Kavuş’a şükranlarımı sunuyorum. Bununla birlikte tüm Meramlıların desteğinin de arkamızda olduğunu biliyor ve bu desteğin en büyük gücümüz olduğunun da farkındayız” diye konuştu.  

İŞTE MERAM BELEDİYESPOR’UN YENİ YÖNETİMİ

Başkan                        : Muhammed Işık

Başkan Vekili              : Ahmet Şenyiğit

Genel Sekreter            : Sinan Kabak

Sayman                      : Mehmet Altınsarı

Üye                              :Seyit Solma

Denetleme Kurulu Başkanlığına Şaban Dişçi, üyeliklerine ise Selim Şafak ile Ahmet Yıldırım seçildi. Başkan Muhammed Işık, Başkan Vekili Ahmet Şenyiğit ve Genel Sekreter Sinan Kabak aynı zamanda Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu delegesi olarak görev yapacak.

Etiketler :