Meram Belediyesi'nden 'MEGA ile Ramazan' etkinliği

Meram Belediyesi'nden 'MEGA ile Ramazan' etkinliği

Konya'nın Meram ilçesinde, Meram Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel "MEGA ile Ramazan" etkinliği başvuruları başladı. Çocuklara Ramazan ayını, orucu ve diğer ibadetleri sevdirmeyi amaçlayan etkinlik, çeşitli hediyelerle dolu.

Konya'nın merkezinde yer alan Meram ilçesinde, Meram Belediyesi'nin geleneksel "MEGA ile Ramazan" etkinliği için başvurular başladı. Her yıl çocukların hayatlarına dokunmayı hedefleyen bu etkinlik, çocuklara Ramazan ayını, orucu ve diğer ibadetleri sevdirmeyi, genel ahlaki kuralları öğretmeyi amaçlıyor.

Başvurular, megaileramazan.com adresi üzerinden gerçekleştirilecek ve 10 Mart Pazar gününe kadar devam edecek. 6-11 yaş aralığındaki çocuklar, Meram'da ikamet ediyor ve öğrenim görüyor olmaları şartıyla etkinliğe katılabilecekler.

Etkinlik kapsamında, çocuklar Ramazan boyunca dijital ortamda yardımlaşma, komşuluk ilişkileri, ibadetler ve manevi değerler gibi konularda çeşitli görevleri yerine getirecekler. Görevlerini başarıyla tamamlayan çocuklar arasında yapılacak kura çekilişi ile çeşitli hediyeler dağıtılacak.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, çocukları etkinliğe katılmaya davet ederek, Ramazan'ın çocuklarla birlikte daha anlamlı ve güzel olduğunu vurguladı. Etkinlikle ilgili olarak yapılan açıklamada, çocukların Ramazan'ı daha coşkulu ve özüne uygun bir şekilde geçirmelerine yardımcı olacaklarını belirtti.

Görevlerini başarıyla tamamlayan çocukları bekleyen hediyeler arasında scooter, projeksiyon, bisiklet, tablet, airpods, nostaljik radyo, akıllı saat ve ses bombası gibi çeşitli ödüller bulunuyor. Etkinlik, çocuklara Ramazan'ı öğretici ve eğlenceli bir şekilde deneyimleme fırsatı sunuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum