Meram Belediyesinden son iftar

Meram Belediyesinden son iftar

Meram Belediyesi, ilçeye bağlı Sağlık Mahallesi'nde iftar verdi. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, iftarın ardından yaptığı konuşmada, tüm İslam coğrafyasında Müslümanların...

Meram Belediyesi, ilçeye bağlı Sağlık Mahallesi'nde iftar verdi. 

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, iftarın ardından yaptığı konuşmada, tüm İslam coğrafyasında Müslümanların zulüm ve işkence altında olduğunu söyledi.

Bu nedenle ramazan ayının buruk geçtiğini belirten Toru, zulüm gören Müslümanların en kısa sürede kurtuluşa, barışa, sulha, sağlık ve esenliğe kavuşmaları için dua etmek gerektiğini ifade etti.

Türkiye olarak farklı bir süreçten geçildiğini ifade eden Toru, şunları kaydetti:

"Ramazan Bayramı’ndan sonra Türkiye’de ilk defa cumhurbaşkanımızı milletin iradesiyle seçmiş olacağız. Böylelikle hem demokrasi bayramını hem de Ramazan Bayramı'nı birlikte yaşama imkanına kavuşacağız. Rabbim inşallah kendisini ispatlamış, duruşuyla, azmiyle, kararlılığıyla, dünya lideri olmuş, Ortadoğu'nun ve Türkiye'nin lideri Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a cumhurbaşkanlığı makamına oturmayı nasip eder. Bu noktada Sağlık Mahallesi sakinlerimizden büyük destek alacağımıza inanıyoruz. Çünkü yerel seçimlerde verdiğiniz desteği gördük. Size bu noktada müteşekkiriz. Aynı desteği cumhurbaşkanlığı seçiminde de bekliyoruz."

Toru, Meram'ın her yerine hizmet götürmek için çalıştıklarını, yerel yönetim olarak sınırları büyüdüğü için, bir geçiş dönemi yaşandığını dile getirdi.

İlçeye yeni bağlanan 28 mahallenin sorunlarını, eksikliklerini tespit ettiklerine işaret eden Toru, "Plan ve program dahilinde sizlere en iyi hizmeti vermek üzere çalışmalarımıza da başladık. İnşallah karşılıklı anlayış çerçevesinde en güzel hizmetleri sizlere getirmenin gayreti içerisinde olacağız" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı