Meram Belediyesi personeli bayramlaştı

Meram Belediyesi personeli bayramlaştı

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Ramazan Bayramı tatilinin ardından belediye personeliyle bayramlaştı. Meram’da bayramın sorunsuz geçtiğini ifade eden Başkan Toru, tüm belediye personeline çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, belediye personeli ile bayramlaştı. Başkan Toru, bayramın Meram’da sorunsuz geçtiğini ifade ederek, tüm belediye personeline çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Bayramlaşma programına Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri, mahalle muhtarları ve belediye personeli katıldı.

Yerel yönetimlerin beşikten mezara kadar herkese hizmet veren kurumlar olduğunu ifade eden Başkan Toru, çalışmaların daha sağlıklı yapılabilmesi için iletişimin önemine dikkat çekti. Başkan Toru, “Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan-ı şerifi hep beraber idrak ettik. Rabbim yaptığımız ibadetleri, tuttuğumuz oruçları, ettiğimiz duaları kabul etsin. Tabii bu arada Ramazanımız ve bayramımız buruk geçti. Şu anda İslam coğrafyasındaki zulüm, kan ve şiddet gerek oruçlarımızı açarken, gerekse bayram ziyaretlerimizde bu hüznü yaşamamıza, kalbimizde sızı olarak bayramımızın buruk geçmesine sebep oldu. Tüm bu duygular içerisinde hepinizin geçmiş bayramını tebrik ediyorum. Rabbim, hepimizi inşallah hep beraber sağlık, afiyet ve huzur içerisinde daha nice bayramlara eriştirsin. Millet olarak, devlet olarak şu anda İslam coğrafyasındaki duruma baktığımız zaman birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzurun ne kadar önemli olduğunu müşahede etmiş olduk. Yerel yönetimler belediyecilik anlamında beşikten mezara kadar hizmet veren kurumlardır. Bu anlamda vatandaşlarımızla, hizmet verdiğimiz kesimlerle ve belediye içindeki arkadaşlarımızla her zaman iletişim içerisinde olmak zorundayız. Şu anda dünya genelindeki çatışmalara baktığımız zaman temelinde iletişimsizlik, kutuplaşma ve kamplaşmanın olduğunu görüyoruz. Bunlardan ders çıkararak, kendi ailemizde, çalıştığımız kurumlarda, çalıştığımız arkadaşlarla, gerekse şehrimizde bu iletişimsizliğe engel olarak, iletişim içerisinde, kutuplaşma olmadan hizmetlerimizi verelim. Biz bir ve beraber olursak, hizmetlerimiz daha verimli olur. Sonuç daha güzel olur ve Meram Belediyesi farklı bir noktaya taşınır. Biz hepinizden memnunuz. Hepinize hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Ramazan’dan sonra daha hızlı ve daha farklı çalışma temposuyla da sizleri görmek istiyoruz. Bu anlamda hepinize güveniyoruz. Ekip olarak tüm mesai arkadaşlarımızla beraber bu yıl sonuna kadar olan kısımda Meram’ın temel problemleriyle ilgili planlama ve çalışmalar hızlı bir şekilde yürüyecek. Bu noktada tüm arkadaşlarımızdan ricamız, biraz daha farklı anlayışla, kendi evimiz, ailemiz gibi görerek çalışmalarını bekliyoruz. Bunun yanı sıra çok daha fazla performans gösteren arkadaşlara mutlaka ödüllendirme olacaktır. Bu duygular içerisinde bir sonraki bayrama erişmek üzere, hepinize teşekkür ediyor, bayramınızı bir kez daha tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Başkan Toru, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve daire müdürleri personelle bayramlaştı.