Meral Akşener'e Konya'dan Tepki

Meral Akşener'e Konya'dan Tepki

“Konya ve Tokat'ta silahlı eğitim kampları kurulduğunu duyuyoruz” şeklindeki sözlerine Konya’dan sert tepki geldi. Vatandaşlar, “Deli saçması iddialarla Konya’ya dil uzatan Akşener kime hizmet ediyor” diye tepki gösterdi

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Sözcü gazetesinde yer alan “Konya ve Tokat'ta silahlı eğitim kampları kurulduğunu duyuyoruz” şeklindeki sözlerine Konya’dan sert tepki geldi. Vatandaşlar, “Deli saçması iddialarla Konya’ya dil uzatan Akşener kime hizmet ediyor” diye tepki gösterdi.

MERAL AKŞENER'E TOKAT GİBİ CEVAP:

VATAN MÜKADDESATI KONUSUNDA

KONYALI DOĞUŞTAN EĞİTİMLİDİR

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Konya ve Tokat'ta “Silahlı Eğitim kampları mı kuruldu?” iddiasına Konya'dan tepkiler yükseliyor. Memleket'e konuşan MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı "Konyalı vatan mükaddesatı konusunda doğuştan eğitimlidir." dedi.

 

Son dönemde Konya'yı hedef gösteren yaygın basın bir kez daha Konya manşeti ile okuyucularıyla buluştu. "Silahlı Eğitim Kampları mı kuruldu?" manşetiyle çıkarak Konya'yı hedef gösteren Sözcü gazetesi ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepkiler dinmiyor.

KONYA'YI HEDEF GÖSTERDİ

Meral Akşener'in bir gazeteye verdiği mülakatta“Son dönemde üniformalar uzun namlulu silahlarla bazı kişiler ortalıkta dolaşıyor. Bunlarla ilgili çok önemli iddialar var. Örneğin Tokat ve Konya'da silahlı eğitim kampları bulunduğunu duyuyoruz, bu iddialar söyleniyor. Araştırılırsın ve bize bilgi verilsin. Bunların seçim döneminde rol alacakları, istenmeyen bir sonuç çıkması halinde karışıklık yaratacakları yolunda yoğun söylentiler var." iddialarına Konya'da her kesimden tepkiden yükselirken en sert tepki ise MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı'dan geldi.

BUNLARA KARŞI ÇIKACAK İLK ŞEHİR KONYA'DIR

Konya'nın hiçbir zaman kanun dışı iş yapmadığını söyleyen Kalaycı, “Konya, her zaman hukukun üstünlüğüne inanan bir şehir olmuştur. Bunun yanında Konya, Selçuklu’nun torunudur. Vatana millete ihanet edecek birileri varsa, Konya bunlara karşı çıkacak ilk şehirdir. Konya, vatana millete bağlılığını da 15 Temmuz’da en iyi şekilde göstermiştir. Konyalılar bu gibi sözlerle asla kulak bile asmaz, Konyalı vatana mükaddesatı konusunda doğuştan eğitimlidir." diye konuştu.

Servet R. Çolak-Memleket