MEPAŞ ve İttifak Holding indirimli elektrik satış protokolü yenilendi

MEPAŞ ve İttifak Holding indirimli elektrik satış protokolü yenilendi

Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş (MEPAŞ)’ın İttifak Holding ve grup şirketlerinin elektrik ihtiyacını karşılamak üzere geçtiğimiz yıl imzalanan indirimli elektrik satış protokolü, yeni dönem için yenilendi.

Konya-Aksaray-Karaman-Kırşehir-Nevşehir-Niğde illerinden oluşan bölgesinde görevli tedarik şirketi olarak 1.8 milyon müşterisine hizmet veren MEPAŞ ile farklı sektörlerde yatırımları bulunan ve ülke ekonomisine önemli katkıları olan İttifak Holding arasındaki indirimli elektrik satış protokolü yenilendi. İttifak Holding’de yapılan imza törenine MEPAŞ Genel Müdürü İlker Arslanargun ile İttifak Holding CEO’su Tahir Atila katıldı. Müşterilerine rekabet ortamının getirdiği avantajları yansıtmaya devam eden MEPAŞ, sayıları 75 bini bulan serbest tüketiciye indirimli elektrik tedarik ediyor. Müşterilerine özel düzenlediği kampanyalarla indirim sağlayarak bölgenin ekonomisine katkıda bulunan MEPAŞ, üretimden gelen fiyat avantajını da müşterilerine yansıtmaya devam ediyor. MEPAŞ, Konya’nın en büyük gruplarından olan İttifak Holding ile yaptığı anlaşmayı yenileyerek; holdingin grup şirketlerinden Adese, Seha Yapı, Selet ve İrent’in elektrik tedariğini sağlamayı sürdürecek.

“Bölgemizde yeni iş birliklerine gitmeyi arzu ediyoruz”

MEPAŞ Genel Müdürü İlker Arslanargun, yapılan protokolle ilgili yaptığı açıklamada, İttifak Holding’le geçen sene imzaladıkları iş birliğini yenilediklerini söyleyerek, “Yenilediğimiz hizmet alım protokolüyle İttifak Holding ve şirketlerinin elektrik ihtiyacını önümüzdeki dönemde de indirimli olarak tedarik edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İttifak Holding gibi bölgemiz ve ülke ekonomisine katkılar sağlayan kuruluşlarla iş birliklerine gitmeyi arzu ediyoruz. İttifak Holding ile yenilediğimiz protokolün her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“Verimliliğe büyük önem veriyor, elde edilen tasarrufu ülkemiz için kullanıyoruz”

İttifak Holding CEO’su Tahir Atila ise konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, anlaşmalarından doğan tasarrufu yine bu toprakların insanları ve bölgenin geleceği için kullanacaklarını söyleyerek, “Kaynaklarımızı en verimli şekilde yöneterek tüm paydaşlarımız için katma değer sağlayacak, sürdürülebilir değer yaratacak işler yapmayı önemsiyoruz. Bu kapsamda verimliliğe büyük önem veren bir şirket olarak, MEPAŞ ile yaptığımız iş birliğinin devam ediyor olmasından memnuniyet duyuyoruz. Hem grubumuz hem de tüm paydaşlarımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.