MEPAŞ duyarlı müşterisini ziyaret ederek teşekkür etti

MEPAŞ duyarlı müşterisini ziyaret ederek teşekkür etti

Elektrik piyasalarındaki serbestleşme ve belirli bir limitin üzerinde elektrik enerjisi tüketen abonelerin indirimli enerji temin etme hakkı kazanması ile birlikte rekabetin oluştuğu piyasada dolandırıcılar da boş durmuyor.

2011 yılından bu yana indirimli elektrikle müşterilerini buluşturan Meram Elektrik, kendini MEPAŞ çalışanı olarak tanıtan kişilerin usulsüz yollarla elektrik satışı yapmak istediklerini belirterek, bu kişilere itibar edilmemesi gerektiği konusunda kamuoyunu uyardı.

MEPAŞ tarafından yapılan açıklamada, bazı kişilerin esnafları tek tek ziyaret ederek kendilerini MEPAŞ çalışanı olarak tanıttığını ve elektrik faturasına indirim uygulayacağını iddia ederek, müşterilerin kimlik bilgileri ve ticari bilgilerinin istendiği ancak sözleşmelerin farklı firmalar adına imzalatılmaya çalışıldığını belirtilerek, bu kişilere karşı dikkatli olunması,MEPAŞ kimlik kartı taşımayan kişilere itibar edilmemesi konusunda uyarıda bulunuldu.

MEPAŞ yetkilileri, gelen ihbarları anında değerlendirdiklerini, söz konusu kişiler hakkında hukuksal süreci başlattıklarını bildirdi. Bu konuda kendilerini uyaran müşterilerini ziyaret ederek teşekkür eden MEPAŞ yetkilileri; bu kapsamda uyarıda bulunan Necmettin ÇOKESMER’i de işyerinde ziyaret ederek, duyarlı davranışından dolayı kendisine teşekkür etti.

Hizmet verdiği 6 ilde yaklaşık 1,7 milyon müşterisini elektrikle buluşturan ve 60.000’in üzerinde müşterisine de indirimli elektrik sağlayan MEPAŞ’a, her türlü soru, şikayet ve ihbarlar için 444 8 186 no’lu telefondan günün her saatinde ulaşılabilmektedir.