Memur sendikacalığın sigortası ve teminatıyız

Memur sendikacalığın sigortası ve teminatıyız

Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Sekteri Musa Akkaş, Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen bu ülkede memur sendikacılığının hem sigortası, hem de teminatıdır.

 

Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanlığının Konya Genişletilmiş Merkez ve İlçe temsilcileri toplantı geçtiğimiz hafta sonu meram yakada bulunan bir restaurantta Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Sekteri Musa Akkaş’ın katımıyla gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Tanfer Ata; “ Sahsım ve yönetim kurulu üyelerimiz göreve geldiğimiz günden itibaren çalışmalarımızı Milli duyarlılık ve dik duruşumuzla sürdürmekteyiz. Zor günlerden geçtiğimiz bu günlerde üyelerimiz hak ve hukuklarını her alanda aramaya devam ediyoruz. Bu haklı davamızda gece gündüz çalışmaktan ben ve arkadaşlarımız gurur duymaktayız. ve bundan sonra da çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz “ dedi.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Sekteri Musa Akkaş, “ Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen bugüne kadar yaptığı çalışmalar sonunda kitle sendikası olmuştur. Özellikle sendikalarımızın Milli ve dik duruşu bazı kesimleri rahatsız etmiştir. Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Milli ve çalışmalarında dik duran bir sendikadır. Hak, hukuk ve adalet yolunda bugüne kadar hiç sapma yapmadık. Üyelerimiz hakları aramada hiçbir kimseden korkmadık ve korkmayız. Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu ve Türk Eğitim-Sen bu ülkede sendikacılık adına hem sigorta, hem de teminattır. Bunun her kesim tarafından çok iyi bilinmesini istiyoruz.”dedi

Protokol konuşmalarının ardında toplantıda ilk önce öğretmenlerin karşılaştıkları sorunlar, çözüm yolları ve ülke gündeminde yer alan konular masaya yatırıldı.

Toplantı sonunda Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Tanfer Ata, TES Genel Sekreteri Musa Akkaş&a günün anısına semazen figürlü bir tablo hediye takdim etti. 

turk-egitim-sen’liler-istisare-toplantisi-yapti-(4).jpg