Memleket'ten Büyük'e ziyaret

Memleket'ten Büyük'e ziyaret

Memleket Gazetesi, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük'ü ziyaret ederek eğitim konusunda bilgi alışverişinde bulundu.

Memleket Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Adem Alemdar ve Haber Müdürü M. Ali Elmacı İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük'ü ziyaret etti. Ziyarette, yaklaşan yeni eğitim öğretim yılına dair başlıklar konuşuldu.

Konya'nın eğitimde çok iyi yerde olduğunu dile getiren Adem Alemdar, "Eğitim alanı bir ülkenin olmazsa olmazlarındandır. Konya basını olarak eğitim anlamında yaptığımız çalışmalar ile de bu şehre katkı sunuyoruz. Şehri ve eğitimi iyi tanıyan değerli hocam Seyit Ali Büyük, bu şehrin eğitim kalitesini daha da üst sıralara taşıyacaktır. Konya'nın eğitim alanındaki başarısı her geçen gün artarken bu başarı da bizleri gururlandırıyor" diyerek yeni eğitim öğretim yılında da eğitim camiasına başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük de "Basının bir şehre katkısı yadsınamaz. Memleket Gazetesi de bu şehrin basın alanında önemli markalarındandır. Her dönemde basın bizlerden desteğini esirgememiştir. Bundan sonra da basın ile birlikte bu şehir için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Ferit Hepokur-Memleket