Memleket Grubu’ndan  İlahiyat Fakültesi’ne ziyaret

Memleket Grubu’ndan İlahiyat Fakültesi’ne ziyaret

Memleket Grubu’ndan İlahiyat Fakültesi’ne ziyaret...

DEKAN ALTUNTAŞ’A ‘HAYIRLI OLSUN’

Bir süre önce Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanlığı’na atanan gazetemiz yazarı Prof. Dr. Ramazan Altıntaş’a, Yayın Grubu Başkanımız Adem Alemdar ve diğer yöneticilerimiz ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.

Altıntaş’a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Alemdar, “Üniversitemizin en seçkin fakültelerinden olan İlahiyat’a, siz gibi değerli bir ismin atanmış olmasının memnuniyetini yaşıyoruz. İnşallah, değerli çalışmalarınızla fakülte daha iyi noktalara gelecektir” dedi.

dekan.jpg

Altıntaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yeni eğitim-öğretim dönemine hazırlanıyoruz. İlahiyat Fakültemizin marka fakülteler arasında yer alması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.

DEKAN YARDIMCISI ERTEN’E TEBRİK

Gazetemiz heyeti, daha sonra Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hayri Erten’i de ziyaret etti. Dekan Yardımcısı Hayri Erten’i tebrik eden Alemdar, “Sosyal hayattaki gayretlerinizi yakından biliyoruz. Dekan Yardımcısı olarak burada da önemli çalışmalara imza atacağınıza inanıyoruz. Allah mahcup etmesin” dedi. Erten de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

dekan-yardimcisi.jpg

Her iki ziyarette de Alemdar’ın yanı sıra Genel Müdür İsmail Alemdar, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Alemdar, Genel Yayın Yönetmeni M. Ali Köseoğlu, Yazı İşleri Müdürü Mustafa Özdemir, Reklam Müdürü Ahmet Gökbaş, internet editörü M. Ali Elmacı ve muhabir Ferit Hepokur yer aldı. memleket.com.tr