Melikgazi Belediyesinin araç sayısı arttı

Melikgazi Belediyesinin araç sayısı arttı

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediyelerinin kiralık hizmet aracı uygulamasını durdurduklarını ve yıl içinde alımını...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediyelerinin kiralık hizmet aracı uygulamasını durdurduklarını ve yıl içinde alımını yaptıkları 29 aracı vatandaşın hizmetine sunduklarını belirtti.

Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, yıl içinde hizmet aracı, iş makinesi ve kamyonet olmak üzere 29 araç alındığını belirterek, daha etkin hizmet anlayışı çerçevesinde çalışma yürütüldüğünü kaydetti.

Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"İlçemizin doğusu ile batısı arasındaki hizmet alanında yol uzunluğu oldukça fazla. Bu kadar geniş alana yayılmış olan yerleşim alanında, etkin ve verimli hizmet sunulabilmesi gerekmektedir. Bunun için araç gereç parkının yeterli olması gerekmektedir. Belediye olarak bu anlayışla zabıta, fen, temizlik, park bahçe gibi birimlerde hizmet araçlarının tamamının resmi olmasını istedik ve araç parkını genişletmeye karar verdik. Bundan böyle resmi plakalı araçlarla hizmet sunulacak. Resmi araçlarda oto kontrol sistemi daha kolay uygulanıyor. Tüm araçlarda araç takip sistemi mevcuttur. 2016'da 29 hizmet aracı, iş makinesi ve kamyonet olmak üzere 29 araç satın alındı."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :