Melike Kuvvet'in cenazesi uğurlanıyor

Melike Kuvvet'in cenazesi uğurlanıyor

İran'daki jet kazasında hayatlarını kaybedenler son yolculuklarına uğurlanıyor.

İran’daki kazanın kurbanları arasında olan 8 arkadaştan Ayşe And ve Aslı İzmirli, Zincirlikuyu Camii’de düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuklarına uğurlanıyor. Her iki arkadaşın cenazelerinin camiye getirilmesi, aileleri ve yakınlarını gözyaşlarına boğdu.

Ayşe And ve Aslı İzmirlinin cenazeleri saat 12.00 sıralarında Zincirlikuyu Camii’ne getirildi. Cenaze aracından indirilen Ayşe And’ın tabutuna annesi Ayşıl Eke de gözyaşları içinde omuz verdi. Tabutu musalla taşına kadar omuzlarında taşıyan anne, uzun süre tabuta sarılarak ağladı.

hanel5

Aslı İzmirli’nin tabutunun başında da annesi annesi Gülay ve babası Coşkun İzmirli bekledi. Anne ve baba gözyaşlarına boğuldu. Her iki arkadaşın tabutları yan yana konuldu. Öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından da Ayşe And ve Aslı İzmirli Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki aile kabristanlıklarında toprağa verilecek.

LİANA HANANEL’İN CENAZE TÖRENİ

1 çocuk annesi Liana Hananel için de Ulus Musevi Mezarlığı’nda cenaze töreni düzenleniyor. Cenaze törenine çok sayıda kişi katılıyor. Hananel, cenaze töreninin ardından toprağa verilecek.

hanel1

MELİKE KUVVET’İN CENAZESİ KONYA’DA UĞURLANIYOR

Kaza yapan özel jetin ikinci pilotu Melike Kuvvet’in cenazesi, memleketi Konya’da kaldırılıyor.

hanel3

KABİN MEMURU EDA USLU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR

Düşen jette kabin memuru olan Eda Uslu da son yolculuğuna uğurlanıyor. Uslu'nun cenazesi camiye getirilirken, annesi ve kız kardeşi tabut başında uzun süre gözyaşı döktü.

hanel4

Uslu'nun tabutu sevenlerinin omuzlarında cenaze töreninin düzenleneceği Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii'ne getirildi. Burada Uslu'nun annesi, kız kardeşi ve ağabeyi taziyeleri kabul etti. Acılı ailenin tabut başında uzun süre gözyaşı döktüğü görüldü. Uslu için öğle namazının ardından cenaze namazı kılınacak.