Mekpan Panel Bayi Toplantısında birlik mesajı verildi

Mekpan Panel Bayi Toplantısında birlik mesajı verildi

Mekpan Panel tarafından Antalya’da düzenlenen 1. Bayi Toplantısında “Bu Çatının Altında Bir’iz” sloganıyla ülkemizin birlik ve beraberliğinin önemi üzerinde durularak, birlik mesajı verildi.

 Mekpan Metal Panel Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Antalya Belek’teki Regnum Carya Golf ve SPA Resort otel’de düzenlediği 1. Bayi Toplantısına Mekpan Panel firmasından Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı, Fabrika Müdürü Salih Emre Ünübol ve firmanın yurtiçi ve yurtdışından pek çok bayisi katıldı.

 Tüm şehitlerimiz için Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından konuşan Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı; “Ülkemizin birlik ve beraberliği bizler için önemlidir” diyerek konuşmasına şöyle devam etti: “İlk kez düzenlediğimiz 1. Bayi Toplantımızda ülkemizin birlik beraberliğinin önemine dair, Bu çatının altında Bir’iz sloganıyla siz değerli bayilerimizle beraber olduk. Allah ülkemizin birliğini ve dirliğini daima muhafaza etsin. Bugün burada sizlerle birlikte ilk bayi toplantımızı gerçekleştirmenin mutluluğu içindeyiz. Sözlerime başlamadan önce ülkemizin ve milletimizin bekası için kahramanca mücadele veren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı dilerim. Askerlerimizin de Allah yardımcısı olsun. Bu Çatının Altında Bir’iz- diyerek başladığımız bu ilk bayi toplantımızda doğudan batıya, güneyden kuzeye et ile tırnak olduğumuz bu coğrafyada çözüm ortaklarımız ile birlikte çok değerli yollar kat ettik. Bu uğurda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Biraz kendimizden bahsedeyim. 1945 yılında dedem Hasan Katırcı’nın soğuk demir işleyerek açtığı işletmeyle yapı-inşaat sektörüne giriş hikâyemiz başlıyor. Burada dedem Hasan Katırcı’yı rahmetle anmak istiyorum; mekânı cennet olsun. 1960 yılında babam Mehmet Katırcı, dedemin yanında çırak olarak başladığı iş dünyasındaki uzun soluklu mücadelesi inşaat sektöründe devam etti. Çeşitli yerlerde konut ve iş merkezleri inşaa etti. 2011 yılında da emekli oldu. Kendisine uzun ömürler dilerken, bizlere ve sektöre verdiği desteklerden dolayı buradan teşekkür ediyorum. Ben ise inşaat işlerinin yanında 2002 ve 2009 yılları arasında tarım ve hayvancılık sektörüyle uğraştım. 2010 yılında yapı sektörüne girme kararı aldım. 2011 yılında endüstriyel mimaride önemli bir yalıtım ve yapı malzemesi olan sandviç panel üretimine başlayarak Mekpan Panel ’i kurduk. Mekpan Panel olarak 36 bin metre kare açık alan, 8 bin metre kare kapalı alanda üretimlerimiz devam ediyor. Yurtiçi ve yurt dışından olmak üzere 35 bayiimizle ülkemizin sandviç panel ihtiyacının yüzde 7’sini karşılar duruma geldik. Sahip olduğumuz üretim teknolojisi sayesinde Türkiye’de tek hatla, en verimli ve kaliteli üretimi yapmaktayız. 50 kişiye doğrudan istihdam sağlamaktayız” dedi.

 

 Mekpan Panel Fabrika Müdürü Salih Emre Ünübol’da konuşmasında Mekpan Panel olarak İlkeli Ticaret ve Centilmen Rekabet anlayışıyla hareket ettiklerini belirterek; “Gerçekleştirdiğimiz bu toplantının kardeşliğimizi ve iş ortaklığımızı pekiştirmesini, 2018 yılının hepimiz için sağlıklı, başarılı, bereketli ve bol kazançlı bir yıl olarak geçmesini dilerim. Geldiğimiz noktada Mekpan Panel ailesi olarak her yıl yüzde 45 bir büyüme gerçekleştirdik. Bu büyüme ile birlikte makine performansını ve ürün kalitesini iyileştirmeye yönelik yatırımlarımız devam etti. Üretim hattımızın kalbi olan Poliüretan kısmını tam otomatik sisteme geçirdik. Kurulu kapasitemizin yüzde 75’ini kullanır hale geldik. Sektörde biraz yavaşlamalar olsa da bugün üretim kapasitemiz yüzde 75’in üzerindedir. Bugüne gelmemizde siz değerli bayilerimizin katkısı elbette çoktur. Hepinizi tebrik ederken, teşekkür ediyorum.” diye konuştu.  Konuşmaların ardından Milli Sporcu ve Dünya Bilardo Şampiyonu Semih Saygıner, bayilere hayat ve başarı hikayesini anlatarak, özel bir bilardo şovu yaptı. Şovda kullanılan bilardo masası bayiler tarafından Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı ’ya hediye edildi. Semih Saygıner ve Celalettin Hakan Katırcı birlikte bilardo oynadılar.  İki gün süren Mekpan Panel Bayi Toplantısı, gala yemeği ve en çok satış yapan bayilere verilen ödüllerle sona erdi. Ferit Hepokur-Memleket