Mehmetçik Nerede Biz Oradayız

Mehmetçik Nerede Biz Oradayız

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri 20. Bölge Birliği; Konya, Eskişehir, Karaman, Aksaray İl ve ilçeleri olmak üzere toplam 48 Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatiflerin Başkan, Yönetici ve Denetçiler ile birlikte Hatay’a gidiyor.

TESKOMB öncülüğünde düzenlenen ve  Türkiye genelindeki 81 İlden katılacak Esnaf ve Sanatkarlarımızla 14 Mart Çarşamba günü Hatay’da, Mehmetçiğe destek olmaya gidiyor. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri 20. Bölge Birliği Başkanı Mehmet Baybağan, “Mehmetçik Nerede Biz Oradayız  81 İlden Esnaf ve Sanatkarlar Hatay’dayız” konulu program hakkında bilgi vererek şöyle konuştu, “Uluslar arası Hukuktan kaynaklanan haklarını kullanarak sınır ötesi harekat kararı alan  Hükümetimize ve Harekatı başarıyla gerçekleştirmekte olan Kahraman Mehmetçiklerimize destek vermek, 80 Milyon olarak tek yürek Mehmetçiğimizle birlikte olduğumuzu, Esnaf ve Sanatkar Teşkilatlarının Hükümetimizin ve Kahraman Ordumuzun yanında olduğunu, dosta düşmana duyurmak ve bu varoluş mücadelesinde alınan her kararın arkasında olduğumuzu haykırmak üzere, Tüm Teşkilat olarak 14 Mart  Çarşamba günü Hatay’dayız” dedi. 
Program, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’nin himayesinde  Saat 11.00’de Hatay Valiliği ziyaretleri ile başlayacak olup, ardından Askeri Kontrol noktası, Reyhanlı ve Hatay Esnaf ziyaretlerinden sonra saat 15.00’de Hatay Ottoman Otelde Esnaf ve Sanatkar toplantısı yapılacak. Ayrıca; Afrin’e ulaştırılmak üzere  yardım malzemesi dualarla birlikte yollanacak.