Mehmetçik için Kızılay'a kan bağışı yaptılar

Mehmetçik için Kızılay'a kan bağışı yaptılar

NİĞDE (AA) - Niğde’de 75. Yıl Mehmet Göker Mesleki ve Teknik Lisesi öğretmen ve velileri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde...

NİĞDE (AA) - Niğde’de 75. Yıl Mehmet Göker Mesleki ve Teknik Lisesi öğretmen ve velileri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı dolayısıyla Kızılay'a kan bağışı yaptı.

Niğde 75. Yıl Mehmet Göker Mesleki ve Teknik Lisesinde, öğretmen ve velilerin katılımıyla “Kanını Esirgemeyen Kahraman Mehmetçikimize Kanınızla Destek Verin” sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Kampanya kapsamında Kızılay Kayseri Kan Merkezi ekiplerince okul bahçesinde kurulan stantta, öğretmen ve veliler kan bağışında bulundu.

Lise Müdürü Tahir Öz, yaptığı konuşmada, Mehmetçik'in kahramanca mücadelesine destek amacıyla böylesi bir kampanya düzenlediklerini belirterek, "Mehmetçikimiz 20 Ocak'tan beri orada büyük bir mücadelenin içinde, çok zor şartlarda vatanını korumak için mücadele ediyorlar. Türk milleti olarak biz de onlara her alanda destek vermeye çalışıyoruz. Okul olarak kan bağışı ile bu desteği yapalım istedik." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :