Mehmetçiğe tam destek için Konyalı  Eczacılardan yardım kampanyası

Mehmetçiğe tam destek için Konyalı Eczacılardan yardım kampanyası

5'inci Bölge Konya Eczacı odası Başkanı Ecz. Âdem Açıkgöz, Afrin harekâtında yiğitçe ve can siper mücadele eden Mehmetçik için, oda olarak vitamin desteği ve temizlik kiti yardım kampanyası başlattıklarını söyledi

Afrin Zeytindalı Operasyonunda görev yapan Mehmetçik ve diğer güvenlik güçlerimiz için vitamin desteği ve temizlik kiti kampanyası başlattıkları vurgulayan Konya Eczacı Odası Başkanı Ecz. Adem Açıkgöz, kampanya hakkında şu bilgileri verdi.  Açıkgöz açıklamasının devamında“”Eczacı- Mehmetçik ve Güvenlik Kuvvetleri Elele “ sloganıyla başlatmış oldukları vitamin desteği ve temizlik kiti yardım kampanyasının 12 Mart 2018 Pazartesi mesai bitimine kadar devam edeceğini söyledi. 

Yardım kampanyası bitiminde toplanan yardım ürünleri kiralanacak bir araç ile meslektaşlar birlikte Odada düzenlenecek bir tören sonrası Hatay’a götürüleceğini söyleyen Açıkgöz, "Konyalı eczacıları olarak Afrin harekâtının bitimine kadar bize düşen bir görev olduğu takdirde her zaman göreve hazır olduğumuzu vurguluyoruz. Muhtemelen tören 16 Mart 2018 tarihinde Konya Eczacılar Odası önünde yapılması planlanmaktadır. Hatay’a gidecek heyet ise 17 Mart 2018 Cumartesi günü dönüş yapacaktır. Bu anlamlı kampanya ya tüm eczacı arkadaşlarımızın tam destek vermelerini istiyoruz. Şimdi den yapacakları yardımlardan dolayı teşekkür ediyorum “ dedi.