Mehmet Uslu iddialı

Mehmet Uslu iddialı

Spor Toto Süper Lig’in 9. Haftasında Konyaspor’u ağırlayacak Çaykur Rizesopor’da futbolculardan Mehmet Uslu, maçı kazanarak Konyaspor’u eli boş göndereceklerini söyledi.

 

Spor Toto Süper Lig’in 9. Haftasında Konyaspor’u ağırlayacak Çaykur Rizesopor’da futbolculardan Mehmet Uslu, maçı kazanarak Konyaspor’u eli boş göndereceklerini söyledi. Daha önce formasını giydiği Atiker Konyaspor'da 4 yıl forma giydiğini, başarılı bir dönem geçirdiğini ve güzel duygularla oradan ayrıldığını vurgulayan tecrübeli defans oyuncusu, "Artık Çaykur Rizespor için mücadele ediyorum ve burada da güzel şeyler yaşadım. Benim için duygusal bir maç olabilir ama şu andaki en büyük hedefimiz, Atiker Konyaspor'u eli boş göndermek. Okan Buruk yönetiminde yükselen bir grafiğimiz var. Konyaspor'u iç sahada yenerek, yükselişimizi devam ettirmek istiyoruz." diye konuştu.

SKUBİC VE ÖMER ALİ’YE DİKKAT ÇEKTİ

Çaykur Rizespor ile Atiker Konyaspor camiasının birbirine çok yakın olduğunu ve taraftarlar arasında dostluk bağı bulunduğunu kaydeden Mehmet Uslu, "Rekabet elbette olacak ama futbolun sloganı dostluk ve kardeşlik. Bunu uygulamaya çalışıyoruz. Futbol sahada başlayıp sahada bitiyor. Sahada kora kor bir mücadele yapılıyor ama taraftarlar da art niyet olmadan 90 dakika takımlarını destekliyorlar. Bu dostluklar bizleri mutlu ediyor." şeklinde konuştu. Konyaspor’da bu yıl Nejc Skubic ile Ömer Ali Şahiner'in yükselen form grafiğine dikkati çeken Mehmet Uslu, her iki oyuncuyu da yakından tanıdığını, hazırlıklarını buna göre yapacaklarını kaydetti