Mehmet Özdilek ve Fatih Terim'den maç değerlendirmesi

Mehmet Özdilek ve Fatih Terim'den maç değerlendirmesi

Mehmet Özdilek ve Fatih Terim'den maç değerlendirmesi

Mehmet Özdilek

ŞANSIMIZI 2. MAÇA TAŞIDIK

 

ZTK Çeyrek Final ilk maçında Galtasaray’la sahasında 2-2 berabere kalan Atiker Konyaspor’da Teknik Direktör Mehmet Özdilek, “Bu maçta da daha önce forma şansı bulamayan ve sakatlıkları bulunan bazı oyunculara forma şansı verdik. Bu oyuncularımız da bunu sahada oldukça iyi yansıttılar. Zaman zaman oyunu rakip takıma bıraksak da çok pozisyon vermedik. Duran toptan gol yememiz ise şansızlık olarak değerlendiriyorum. İkinci yarıda Galatasaray, daha çok bastırdı. İkinci golden sonra oyunu bırakmadık ve mücadelemizi gösterdik” diye konuştu

JAHOVİC BÜYÜK GÜÇ

“Jahovic son zamanlarda bünyemize kattığımız en önemli oyunculardan bir tanesi” diyen Özdilek,” Jahovic’in sahadaki varlığı takım için büyük bir güç olacaktır. Bugün oynadığı futbol ve attığı gol ile bunu destekledi. İkinci yarıda Eto’o’dan ve diğer oyunculardan beklentimiz büyük olacaktır. Oyuncularımı yürekten tebrik ediyorum. Ortaya iyi bir mücadeleyle bir oyun ortaya koydular. Şansımızı ikinci maça bıraktık” şeklinde konuştu. Taraftarlara da teşekkür eden Özdilek, “Maçın başından sonuna kadar taraftarımız desteğini hiç eksiltmedi. Pazar günü Medipol Başakşehir ile oynayacağımız lig maçında da aynı coşkuyu bekliyoruz” dedi.

 

Fatih Terim

KUPANIN EN İYİ MAÇI OLDU

Maç sonu açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim takımdaki bazı oyuncuların eksikliklerini dile getirerek, “Artık transfer süreci sona erdi. Paramız yok, zamanımız yok, emeğimiz çok bir transfer süreci yaşadık. Şu anda transfer artık geçti, bundan sonra önümüzdeki maçları daha iyi oynamak zorundayız” dedi.  Kupa maçlarını lig maçları gibi önemle oynadıklarını ifade eden Fatih Terim, “Her iki takımın da oyunundan memnun kaldım. Kupanın en güzel maçlarından birisi olduğuna inanıyorum. Bu güzel maç için Konyasporlu oyuncuları ve kendi oyuncularımı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

2-2’lik skoru da değerlendiren Terim, Galatasaray’ın İstanbul’daki maçta beraberlik için değil kazanmak için oynayacağını sözlerine ekledi.

 

 

 

 

Etiketler :