Mehmet Hançerli, müşahitlerle buluştu

Mehmet Hançerli, müşahitlerle buluştu

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 1750 kişilik iftar programında sandık kurulu, okul-kat sorumluları ve müşahitler ile bir araya geldi.

Programa, 26. Dönem AK Parti Konya Milletvekili ve 27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Leyla Şahin Usta, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, teşkilat üyeleri, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri, muhtarlar ve  sandık kurulu üyeleri,  okul-kat sorumluları ve müşahitler  katıldı.

İftar öncesinde protokole hitap eden Başkan Hançerli, 24 Haziran seçimlerinin ülkemizin geleceği ve hedefleri için çok büyük öneme sahip olduğunu dile getirdi. Sandıklara sahip çıkmanın önemine değinen Başkan Hançerli, sandık kurullarına bu noktada çok büyük görevler düştüğünü belirtti.

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Teşkilat olarak 24 Haziran seçimleri için çok yoğun çalışma içerisinde olduklarını söyleyerek; Karatay’ın rekor orandaki desteğini daha da yukarılara taşımak için gayret gösterdiklerini belirtti. İftar öncesi sandık kurulu üyelerine  okul-kat sorumlularına ve müşahitlere görevleri ve dikkat etmeleri gereken hususlarla ilgili eğitim verildiğini söyleyen Genç, üyelere görevlerinde başarılar diledi.

26. Dönem AK Parti Konya Milletvekili ve 27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Leyla Şahin Usta Türkiye’nin bugünkü demokrasi seviyesine ulaşmak için çok zor yollardan başarı ile geçtiğini hatırlatarak; 24 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu söyledi. Usta, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliği ve milletimizin dik duruşu sayesinde ülkemizin gelecek hedeflerini gerçekleştirmek üzere kutlu yürüyüşümüze Allah’ın izniyle devam edeceğiz.”dedi.

Konuşmalarının ardından protokol ve seçim sandık kurulu üyeleri, AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftar yemeğine katıldılar.