Mehmet Güney'den veda mesajı

Mehmet Güney'den veda mesajı

Atiker Konyaspor yönetimi ile görüş ayrılığına düşerek olağanüstü kongre kaarı alan Anadolu Selçukspor'da başkan Mehmet Güney veda mesajı yayımladı

Anadolu Selçukspor’da dün önemli gelişmeler yaşandı. Kulüp olağanüstü kongre kararı alırken teknik direktör Tayfun Türkmen de görevinden ayrıldı. Anadolu Selçukspor Kulüp Başkanı Mehmet Güney, kulüp resmi internet sitesinden bir açıklama yaptı. Konyaspor’da Hilmi Kulluk yönetimi ile ters düştüğü ifade edilen Mehmet Güney’in  açıklaması veda olarak algılandı.

GEÇEN SEZON HEDEFE ULAŞTIK

Açıklama şu şekilde: Yaklaşık 2 sezondur Konya Anadolu Selçukspor Kulübünde iki farklı Yönetim Kurulu ile görev yaptık. Bu süreçte tüm çalışmalarımız Konya Futboluna ve Atiker Konyaspor’a faydalı olabilmek içindi. Özellikle geçtiğimiz sezon Yönetim Kurulu ve teknik ekibimizin gayretli çalışmaları amacına ulaştı. Geçtiğimiz sezon oluşturduğumuz kadro, asıl hedefimiz olan Atiker Konyaspor’a oyuncu verme noktasında başarıya ulaştı. Aynı zamanda üst liglere de oyuncu kazandırdık. Bu yıl da aynı düşünce ve plan ile yola çıktık. Sezon başında hedeflerimize uygun bir teknik heyet ile anlaşmak için çalışma yaptık. Ancak anlaşma sağladığımız teknik heyet ile yaşadığımız fikir ayrılığı neticesinde sezon başlamadan yollarımızı ayırdık.

KULLUK VE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR EDERİZ

Akabinde Atiker Konyaspor ve Konya Spor camiasının yakından tanıdığı Tayfun Türkmen ve ekibi ile yola devam etme kararı aldık.Gelinen noktada alınan başarısız sonuçlardan dolayı teknik heyetimiz kendi isteği doğrultusunda görevini bırakmak istedi. Kendilerine her türlü destek olacağımızı belirtmemize rağmen kan değişiminin faydalı olacağını düşünerek, ısrarlarımıza Tayfun hoca red cevabını verdi. Bu doğrultuda sorumluluğu sadece teknik ekibe yıkmaktan ziyade Yönetim Kurulu olarak Atiker Konyaspor’a ve Konya Anadolu Selçukspor’umuza zarar vermeme adına, Olağanüstü Genel Kurula gitme kararı aldık.  Bu süreçte bizlere destek olan Atiker Konyaspor kulüp başkanı Hilmi Kulluk ve Yönetim Kuruluna teşekkür ederizç"

Etiketler :