Mehmet Güney başkanlığa yeniden aday

Mehmet Güney başkanlığa yeniden aday

Mehmet Güney, olağanüstü kongrede yeniden göreve talip olduğunu açıkladı. Güney, “Olağanüstü genel kurul ile birlikte güçlenerek devam etmek amacındayız” dedi.

Anadolu Selçukspor’da mevcut başkan Mehmet Güney, 3 Temmuz Salı günü  gerçekleştirilecek olağanüstü kongrede başkanlığa yeniden talip olma kararı aldığını açıkladı. Mehmet Güney, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, geçtiğimiz sezon iyi bir performans ortaya koyduklarını belirterek, “İyi bir sezon geçirmenin yanı sıra asıl amacımız olan A takımımıza futbolcu yetiştirmek için çok çaba harcadık. Bunun meyvesini Atiker Konyaspor’umuzun kamp döneminde A takım kadrosunda oyuncularımızın yer alması ile göreceğimizi bilmek bizi mutlu ediyor. Geçtiğimiz sezon alınan başarılı sonuçlarda bizimle mücadele eden 5 oyuncumuzun Konyaspor kamp kadrosunda bulunacak olması yaptığımız çalışmaların doğruluğunu göstermektedir” dedi.

YENİ EKİPLE DAHA ÇOK GÜÇLENECEĞİZ

Yeni dönemde yeni isimlerle daha da güçlü hala geleceklerini ifade eden Güney, “Amaçlarımız doğrultusunda yeni hedeflere doğru mücadele edebilmek adına yapılacak olağanüstü genel kurul ile birlikte güçlenerek devam etmek amacındayız.  Üreten, gelişen ve Türk sporuna hizmet etmek için bilgi birikimini değerlendiren bir ekip anlayışı ile aramazı yeni katılacak arkadaşlarla daha da güçleneceğiz. Bizlerle birlikte yorucu sezonda yer alan ve bayrak yarışında görevini diğer arkadaşlarına bırakacak yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Atiker Konyaspor yönetiminde de yer alan Mehmet Güney’in kongrede tek aday ve tek listeyle seçimlere görmesi ve başkan seçilmesi bekleniyor.