Mehmet Baybağan güven tazeledi

Mehmet Baybağan güven tazeledi

Selçuklu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi' nin 8. Olağan Genel Kurulu seçimlerinde Mehmet Baybağan, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Selçuklu Esnav ve Sanatkarlar Kredi  ve Kefalet Kooperatifinin 18. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Divan Başkanlığını Esnaf Kefalet Kooperatifleri 20. Bölge Birliği Temsilcisi ve Meram Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Cengiz Sayım' ın yaptığı toplantıya ortaklar yoğun ilgi gösterdi. Genel Kurula Halk Bankası yetkilileri, İlçe Kooperatifi Başkanı Mustafa Cengiz Sayım' ın yaptığı toplantıya ortaklar yoğun ilgi gösterdi. Genel Kurula Halk Bankası yetkilileri, İlçe Kooperatifi Başkanları ve Kooperatif ortakları katılarak seçimlerde yeniden başkan seçilen Mehmet Baybağan Güven tazeledi. 

"Rakamlarımız her yıl büyüyor."

Genel kurulda konuşma yapan Mehmet  Baybağan, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifinin amacının, ortağı olan esnaf ve sanatkarlara faaliyetleri için gerekli kredi sağlamak üzere bankaya kefil olmak olduğunu aktardı. Selçuklu Kredi Kooperatifinin özellikle 2010 yılndan itibaren her yıl rakamlarını büyüttüğünü vurgulayan Baybağan, "2017 yılında çalışmalarımızı arttırarak kredilerde yüzde 17 artış sağladık. Kooperatif kefaleti ile kullandırılan krediler, toplumumuzun temel taşını oluşturan, ekonomimizin bel kemiği olarak bilinen esnar e sanat karlarımız, teknolojinin getirdiği yeniliklerle kendi iş yerlerini modern şekilde dizayn etmek, araç, gereç, makine ve teçhizatlarını enilemek, sermayelerine sermaye katmak, piyasanın canlanmasına, katma değer artışında, dolayısıyla istihdama da katkı sağlamışlardır." dedi.